Σοκ στις Σέρρες: Παιδόφιλος έδινε χαρτζιλίκι σε μικρά αγόρια για να ασελγεί σε βάρος τους

Μία υπόθεση που δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους ήρθε στο φως από την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε έναν 30χρονο που αποπλάνησε δύο παιδάκια, ηλικίας 12 και 13 ετών, στις Σέρρες.

Ο δράστης εντοπίστηκε την περασμένη Τετάρτη αργά το βράδυ να επιβαίνει στο αυτοκίνητό του μαζί με τα δύο αγόρια. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 30χρονος την προηγούμενη νύχτα είχε ασελγήσει σε βάρος τους
δίνοντάς τους μικρό χρηματικό ποσό.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών διαπίστωσαν ότι οι αποτρόπαιες πράξεις συνέβαιναν τα τελευταία τρία χρόνια συστηματικά. Ο παιδόφιλος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, συνήθιζε να φωτογραφίζει τα γυμνά παιδάκια.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα εντοπίστηκαν μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και μία φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων ( USB stick ), ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και δύο σκληροί δίσκοι αποθήκευσης δεδομένων.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για ασέλγεια ανήλικων έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Οι έρευνες συνεχίζονται για εντοπισμό τυχόν επιπλέον ανήλικων θυμάτων.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα