Σκουρλέτης: Όλοι κατάλαβαν ότι δεν μπλοφάρουμε

Όλοι έχουν πλέον καταλάβει ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπλοφάρει στη διαπραγμάτευση, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Πάνος Σκουρλέτης, στον ΑΝΤ1, καυτηριάζοντας τη στάση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, τις οποίες κατηγόρησε ότι κρύβονται πίσω από το ΔΝΤ και τους υπόλοιπους θεσμούς.

Όπως πρόσθεσε, αυτό συμβαίνει επειδή φοβούνται την κοινή γνώμη της Ευρώπης, που είναι θετική απέναντι στην Ελλάδα.

Ο υπουργός παραδέχτηκε ότι όσα συμπεριλαμβάνονται στη 47σελιδη πρόταση που απεστάλη στους θεσμούς είναι αν όχι υφεσιακά, σίγουρα πάντως δεν κινούνται στο δρόμο της ανάπτυξης, αλλά όπως υποστήριξε ο κ. Σκουρλέτης είναι πολύ πιο δίκαια από ό,τι ίσχυε μέχρι τώρα.

Ο κ. Σκουρλέτης επανέλαβε πολλές φορές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στη Βουλή μια συμφωνία με την υπογραφή Τσίπρα, η οποία δεν θα είναι ένας έντιμος συμβιβασμός προς όφελος του ελληνικού λαού και κατά συνέπεια θα υπερψηφιστεί- αφού θα καλύπτει- από το σύνολο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα