Σκάρλετ Γιόχανσον και Κρις Έβανς ξανά μαζί στην ταινία «Project Artemis» για το Apple TV

Λίγες ημέρεςμετά τη μεγάλη νίκη, καθώςέγινε η πρώτη πλατφόρμα streamingμε Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας (ο λόγος για το «Coda»), το Apple TV+ κλείδωσε μία μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή, το «Project Artemis».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει οΤζέισον Μπέιτμαν, πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της σειράς «Ozark» και πρωταγωνιστές είναι η «Black Widow» Σκάρλετ Γιόχανσον

και ο«Captain America»Κρις Έβανς, που ήθελαν να συνεργαστούν ξανά μετά τους «Avengers» και το «Ghosted» (επίσης, Apple), από το οποίο τελικά αποχώρησε η Γιόχανσον λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων -τον ρόλο πήρε η Άνα Ντε Άρμας.

Το σενάριο υπογράφει η Ρόουζ Γκιλρόι, κόρη της ηθοποιού Ρενέ Ρούσο και του σκηνοθέτη Νταν Γκιλρόι, και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες, το στόρι θα εκτυλίσσεται με φόντο την κούρσα του Διαστήματος.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Κρις Έβανς με ανάρτηση στο twitter

Very excited!!! https://t.co/duEzfPCsF3

Chris Evans (@ChrisEvans) March 31, 2022

Είναι η δεύτερη ταινία της Γιόχανσον με την Apple μετά το «Bride», μία σύγχρονη ανάγνωση του κλασικού φιλμ Bride of Frankenstein του 1935.

 Με πληροφορίες από Deadline 

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Τα σημάδια ήταν εκεί: Ο Μπρους Γουίλις πάλευε για χρόνια στα γυρίσματα με την αφασίαΗ Ακαδημία κατηγορείται ότι δεν ζήτησε την αποχώρηση του Γουίλ Σμιθ από την τελετή των Όσκαρ«House of the Dragon»: Το πρίκουελ του Game of Thrones έχει ημερομηνία πρεμιέρας
Keywords
Τυχαία Θέματα