Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η Ελληνίδα φοιτήτρια που τραυματίστηκε σε δυστύχημα στην Ισπανία

Δύο Έλληνες φοιτητές βρίσκονταν στο λεωφορείο που ανατράπηκε το πρωί της Κυριακής έξω από το Φρέζιναλς της Ισπανίας, αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

Ο ένας φοιτητής είναι καλά στην υγεία του, χωρίς κανένα τραυματισμό, ενώ η φοιτήτρια Ευαγγελία Κολόμβου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Βαλεμπρόν της Βαρκελώνης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι γονείς της είναι καθοδόν προς τη Βαρκελώνη.

Το λεωφορείο ταξίδευε από τη Βαλένθια στη Βαρκελώνη, μεταφέροντας 56 σπουδαστές πανεπιστημίου, μεταξύ αυτών και ξένους φοιτητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ανταλλαγής
φοιτητών Erasmus.

Το όχημα προσέκρουσε και ανατράπηκε σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο, κατά μήκος της ανατολικής ισπανικής ακτής, ενώ ταξίδευε από τη Βαλένθια προς τη Βαρκελώνη, με αποτέλεσμα 13 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους. Οι σπουδαστές παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου του φεστιβάλ «Fallas» που πραγματοποιείται στη Βαλένθια και είναι γνωστό για το θέαμα των πυροτεχνημάτων που προσφέρει.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα