Μάχη της πυροσβεστικής με τις φλόγες στη Χαλκιδική - Έσβησε η φωτιά στην Πάρνηθα

Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Χαλκιδική, καθώς η φωτιά που έχει ξεσπάσει από τις 11:55 το πρωί της Τρίτης στην Κομίτσα της Χαλκιδικής βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost Greece, η φωτιά είναι μεγάλη. Η κατεύθυνση της είναι προς την Ουρανόπουλη, ωστόσο σύμφωνα με την Πυροσβεστική μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές ότι κινδυνεύουν σπίτια ή ξενοδοχεία.

Τις προσπάθειες των πυροσβεστών δυσχεραίνει το δύσβατο της περιοχής. Ειδικότερα στο έργο της πυρόσβεσης επιχειρούν 23 πυροσβεστικά οχήματα με 50 πυροσβέστες
και 49 άτομα πεζοπόρο τμήμα, εκσκαπτικά μηχανήματα του δήμου και έξι πυροσβεστικά αεροπλάνα τα οποία θα πετούν έως τη δύση του ηλίου.

Σε ότι αφορά την πυρκαγιά στην Πάρνηθα η οποία εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 19:30, έχει σβηστεί. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ξερά χόρτα 200 μέτρα πριν από το τελεφερίκ δίχως ωστόσο να είναι εμπνέει ανησυχία. Ω

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα