Σαμάνος σκότωσε 12 άτομα σε «τελετουργία μαγείας», υπήρχαν θαμμένα πτώματα στον κήπο του

H αστυνομία της Ινδονησίας συνέλαβε τον σαμάνο ενός χωριού, γιατί κατηγορείται ότι σκότωσε τουλάχιστον 12 ανθρώπους κατά τη διάρκεια μιας «τελετουργίας μαγείας».

O Σλάμετ Τοχάρι, 45 ετών, υποσχέθηκε στα άτομα που τον εμπιστεύτηκαν ότι Σαμάνος σκότωσε 12 άτομα σε «τελετουργία μαγείας» θα αυξήσει τα χρήματά τους με τη βοήθεια ενός μαγικού τελετουργικού, αναφέρει το BBC.

Μέρος του «τελετουργικού» ήταν η χρήση ενός ποτού, όπου ο σαμάνος ανακάτευσε υπνωτικά χάπια με

κυανιούχο κάλιο.

Ο 45χρονος σομανός φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε «δεκάδες ανθρώπους». Έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 12 θύματα μέχρι στιγμής. Στον κήπο του βρέθηκαν αρκετά θαμμένα πτώματα ατόμων ηλικίας 25 έως 50 ετών.

Ο σαμάνος έχει ήδη ποινικό μητρώο για πλαστά χρήματα. Τώρα αντιμετωπίζει τη θανατική ποινή.

Indonesia: Police arrest village shaman accused of killing 12 people when bodies discovered buried in his garden.
Slamet Tohari, 45, admitted 12s of victims were interred on his land.
He is charged with the premediated murder of clients at his home in Banjarnegara in Central Java pic.twitter.com/R9onYZF5kG

— Rita Rosenfeld (@rheytah) April 6, 2023

Το τοξικό περιεχόμενο αποδείχθηκε μετά από τοξικολογική εξέταση σε ορισμένα ζωτικά όργανα του ενός εκ των θυμάτων. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων έδειξαν ότι όργανα, όπως το στομάχι, οι νεφροί, οι πνεύμονες, ο εγκέφαλος, το συκώτι, τα υγρά του αίματος και τα στοματικά υγρά, βρέθηκαν ότι περιείχαν στοιχεία από κυανιούχο κάλιο.

Ο επικεφαλής του εργαστηρίου της Περιφερειακής Αστυνομία της Κεντρικής Ιάβας, Σλάμτ Ισουάντο, εξήγησε ότι το κυανιούχο κάλιο ταξινομείται ως πολύ θανατηφόρα ουσία. Το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει αισθητό σε κάποιον άνθρωπο μέσα σε λίγα λεπτά, ειδικά εάν η δόση που δίνεται είναι μεγάλη.

«Αυτό το δηλητήριο δρα πολύ γρήγορα. Έτσι, η καταστροφή των κυττάρων υπολογίζεται μεταξύ ενός και πέντε λεπτών. Εάν η δόση είναι αρκετά μεγάλη, θα πεθάνει σε λίγα λεπτά», είπε.

Η σύζυγος του Τοχάρι, Σενέχ, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι ο σύζυγός της ήταν σαμάνος που κέρδιζε χρήματα. Πρόσθεσε πως γενικά δεν γνώριζε πολλά για τις δραστηριότητες του συζύγου της παρόλο που είναι παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια.

Ο κοινωνιολόγος Ιμάμ Προσόντζο του Πανεπιστημίου της Ινδονησίας είπε στο BBC ότι χρειάζεται χρόνος για να εκπαιδεύσει τους πολίτες σχετικά με αυτές τις απάτες.

Related...Οι αδίστακτες γυναίκες του Τρίτου Ράιχ: Ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρΠοιος ήταν ο Ρώσος μπλόγκερ Τατάρσκι και ποια η γυναίκα που συνελήφθη για τη δολοφονία τουΡωσία: Συμβόλαιο θανάτου από 14χρονη με θύμα τη μητέρα της. Ήταν μπροστά στη δολοφονία
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαμάνος,samanos