Σακίλ Ο'Νιλ: Εκανε πράξη την υπόσχεσή του και έφαγε βατραχοπόδαρα live λόγω ήττας (Βίντεο)

φωτογραφία αρχείου.

Πριν από αγώνα του κολεγιακού Football, ο Σακιλ O’Nιλ έβαλε στοίχημα με το μέλος του πάνελ της εκπομπής “Inside the NBA”, Ερνι Τζόνσον, ότι η ομάδα του τελευταίου, Georgia Bulldogs, δεν θα κέρδιζε τους Horned Frogs.

Ποιο ήταν το στοίχημα; Ο Hall of Famer του NBA θα έτρωγε βατραχοπόδαρα ζωντανά στην τηλεόραση, αν έχανε. Δυστυχώς για τον τέσσερις φορές πρωταθλητή του NBA, οι Horned Frogs ηττήθηκαν κατά κράτος με

65-7, καθώς η Georgia κέρδισε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα κολεγιακού ποδοσφαίρου. Και στην εκπομπή τους στο TNT, ήρθε η ώρα να πληρώσει.

Ο Τζόνσον – φορώντας κράνος των Bulldogs – μπήκε στο πλατό κρατώντας μια ασημένια πιατέλα με κάλυμμα από πάνω. Από κάτω υπήρχαν μερικά βατραχοπόδαρα στα οποία ο Ο’Νιλ όρμησε, θέλοντας και μη. «Είμαι άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του», είπε ο ενώ μασούσε. Ο O’Nιλ φαινόταν να διασκεδάζει αλλά δεν θα μπορούσε να ειπωθεί το ίδιο για τους συναδέλφους του.

Ο Κένι Σμιθ, ως χορτοφάγος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του. Στην αντίπερα όχθη, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ είπε: «Τα πόδια βατράχου είναι καλά, δεν θα πω ψέματα». Καθώς ολοκλήρωσε το σνακ του στον αέρα, ο MVP του NBA του 2000 είπε αυτό που σκέφτονταν οι περισσότεροι από εμάς: «Δεν πίστευες ότι θα το έκανα, σωστά;»

(Με πληροφορίες από CNN)

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Βραζιλία: Συνελήφθη ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης στο αεροδρόμιο της ΜπραζίλιαΚυριακάτικο τραπέζι: Πένες ογκρατέν με φινόκιο και γραβιέραΤζαμάικα: «Εκαναν φτερά» εκατ. δολάρια από λογαριασμό του Γιουσέιν Μπολτ
Keywords
Τυχαία Θέματα