Πρώτο τρέιλερ για το «Dune: Part Two» του Ντενί Βιλνέβ

Το τρέιλερ το «The Dune: Part Two» που δόθηκε στη δημοσιότητα υπόσχεται ότι το σίκουελ σε σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ θα έχει περισσότερη δράση από την πρώτη ταινία. Είχε προϊδεάσει άλλωστε την περασμένη εβδομάδα ο ίδιος ο Βιλνέβ το κοινό του CinemaCon, όπου και προβλήθηκε για πρώτη φορά  απόσπασμα της ταινίας. 

«Το Part One είναι περισσότερο μια στοχαστική ταινία. Το Part Two είναι μια επική πολεμική ταινία γεμάτη δράση.

Είναι πολύ πιο πυκνή. Πήγαμε σε όλα τα νέα locations. Δεν ήθελα να έχω την αίσθηση της επανάληψης. Είναι όλα καινούργια», είπε ο Βιλνέβ.

Στο Δεύτερο Μέρος πρωταγωνιστούν και πάλι ο Τιμοτέ Σαλαμέ και η Ζεντάγια, ενώ επιστρέφουν στους ρόλους τους η Ρεμπέκα Φέργκιουσον, ο Χαβιέ Μπαρδέμ, ο Τζος Μπρόλιν, ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ, ο Ντέιβ Μπαουτίστα, η Σαρλότ Ράμπλινγκ και ο Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον.

Ο Όστιν Μπάτλερ -ο Έλβις στην ομότιτλη ταινία του Μπαζ Λούρμαν- που εμφανίζεται στο τρέιλερ εντελώς μεταμορφωμένος, υποδύεται τον Φέιντ Ράουθα, ενώ άλλες νέες αφίξεις είναι ο Κρίστοφερ Γουόκεν στον ρόλο του αυτοκράτορα, η Φλόρενς Πιου ως πριγκίπισσα Ιρουλάν και η Λεά Σεντού ως Λαίδη Μάργκο.

Η πρώτη ταινία, κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου sci-fi μυθιστορήματος του Αμερικανού συγγραφέα Φρανκ Χέρμπερτ, απέσπασε δέκα υποψηφιότητες και κέρδισε έξι Όσκαρ, ενώ ο Βιλνέβ έχει δηλώσει ότι θα τον ενδιέφερε να γυρίσει και μία τρίτη ταινία, βασισμένη στο βιβλίο του Χέρμπερτ «Ο Μεσσίας του Ντιουν» (1969).

Στο σίκουελ ο Πολ Ατρείδης ενώνεται με την Τσάνι και τους Φρέμεν για να πάρει εκδίκηση από αυτούς που κατέστρεψαν την οικογένειά του, ενώ καλείται να κάνει μία επιλογή μεταξύ της αγάπης της ζωής του και της μοίρας του σύμπαντος που διακυβεύεται. Κι όπως είπε ο Σαλαμέ στο CinemaCon για τον ρόλο του στο Part Two «τώρα τον βλέπουμε να γίνεται ηγέτης».

Το διαστημικό έπος, που δεκαετίες μετά τη συγγραφή του χαρακτηρίστηκε ως ο διαστημικός Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, εκτυλίσσεται στο απώτατο μέλλον θέτοντας στο επίκεντρο τον αγώνα μέχρι εσχάτων για τον έλεγχο του πλανήτη των ερήμων Αράκις -γνωστό και ως «Dune»- και τις περιπέτειες ενός νεαρού άρχοντα, του αντι-ήρωα Πολ Ατρείδη, η οικογένεια του οποίου έχει αναλάβει την επίβλεψη της παραγωγής του μελάνζ, της πολυτιμότερης ουσίας στο σύμπαν που υπάρχει μόνο στον Αράκις.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

Related...Νέες ταινίες: Φύλακες του Γαλαξία 3, Η Βαλέρια παντρεύεται, Saison MorteΦεστιβάλ Καννών: Τιμητικός Χρυσός Φοίνικας στον Μάικλ Ντάγκλας«Rapito» του Μάρκο Μπελόκιο: Η απαγωγή ενός παιδιού στη Μπολόνια του 1858 με εντολή του Πάπα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρώτο, Dune, Part Two, Ντενί Βιλνέβ,proto, Dune, Part Two, nteni vilnev