Προπονητής Ζίου Ζίτσου ο νέος σύντροφος της Ζιζέλ, για δείπνο μαζί στην Κόστα Ρίκα

Η Ζιζέλ Μπούντχεν έχει έναν νέο άνδραστη ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι.

Πρόκειται για τον προπονητή Ζίου Ζίτσου Χοακίμ Βαλάντε με τον οποίο απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό μαζί σε δείπνο στο Koji στην Πουνταρένας  στην Κόστα Ρίκα

Μαζί τους ήταν τα δύο παιδιά της  Ζιζέλ, ο Μπέντζαμιν και Βίβιαν, 12 και 9 χρόνων αντιστοίχως, αναφέρει το Pagesix.

Ο

Βαλέντε συνιδρυτής μαζί με τα αδέρφια του, Πέντρο και Γκίου, της σχολής The Valente Brothers. 

Παρότι δεν έχει γίνει γνωστό πότε ξεκίνησε το ειδύλλιο για τους δύο του, η Ζιζέλ είχε πρωταγωνιστήσει με τα αδέρφια Βαλέντε σε φωτογράφιση για το περιοδικό «Dust», το 2021. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VALENTE BROTHERS jiujitsu (@valentebrothers)

Τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους, η επιχειρηματίας δοκίμασε τις δυνάμεις της στο Ζίου Ζίτσου, αποκαλώντας τους Χοακίμ, Πέντρο και Γκίου «φοβερούς δασκάλους» μέσω Instagram.

«Πιστεύω ότι όσο περισσότερα εργαλεία έχουμε στην εργαλειοθήκη μας τόσο το καλύτερο», είπε η Ζιζέλ στους ακολούθους της τον περασμένο Φεβρουάριο. «Αισθάνομαι πιο δυνατή, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενδυνάμωση από τότε που άρχισα να εξασκούμαι στην αυτοάμυνα. Θεωρώ ότι είναι μια σημαντική δεξιότητα για όλους, αλλά ειδικά για εμάς τις γυναίκες»

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Ζιζέλ δοκίμασε τις δυνάμεις του στο Ζίου Ζίτσου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τους τρεις «εκπληκτικούς δασκάλους». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφιες στο Page Six.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΟ Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο από τη Ζιζέλ Μπούντχεν, μετά από 13 χρόνια γάμουΣυζυγικά προβλήματα για την Ζιζέλ: Με τον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι ζουν χωριστά αναφέρει το CNNΤο μεγάλο μυστικό ομορφιάς της Ζιζέλ είναι σοκαριστικά απλό
Keywords
Τυχαία Θέματα