Πρώην αεροσυνοδός αποκαλύπτει τα πέντε πράγματα που δεν κάνει ποτέ σε ένα αεροπλάνο

.

Μια πρώην αεροσυνοδός, μέσα από ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok, δίνει συμβουλές για όσα πρέπει να προσέχουμε όταν πετάμε με αεροπλάνο.

Πρόκειται για την Κατ Καμαλάνι η οποία εργάστηκε ως αεροσυνοδός για έξι χρόνια και τώρα, μέσω TikTok και Instagram κάνει σοφότερους τους ταξιδιώτες.

Το πρώτο πράγμα που μας προτείνει να κάνουν είναι να επιβιβάζομαστε στο αεροπλάνο έχοντας πάντα μαζί μας κάποια σνακ. «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί» λέει.

Δεύτερον, αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν πίνει ζεστό νερό, πράγμα που σημαίνει ότι καλό θα είναι να αποφεύγουμε να πιούμε καφέ και τσάι. «Ο λόγος που αποφεύγω αυτά τα ροφήματα είναι γιατί τα σκεύη δεν καθαρίζονται ποτέ. Είναι αηδιαστικά» λέει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KAT KAMALANI (@katkamalani)

«Οι βραστήρες καθαρίζονται ανάμεσα στις πτήσεις αλλά οι μηχανές του καφέ δεν καθαρίζονται ποτέ και βρίσκονται… δίπλα στις τουαλέτες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KAT KAMALANI (@katkamalani)

Τα λεγόμενα της πρώην αεροσυνοδού επιβεβαιώνει και μια έρευνα του Hunter College NYC Food Policy Center του City University of New York, για το νερό στα αεροπλάνα.

Η έρευνα, όπως αναφέρει η Daily Mail, διαπίστωσε ότι επτά στις δέκα αεροπορικές εταιρείες δεν διαθέτουν καλής ποιότητας νερό και συνέστησε σε όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο να πίνουν υγρά μόνο από σφραγισμένα μπουκάλια κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

@katkamalani

Oh and please dont walk around with your shoes off

Keywords
Τυχαία Θέματα