Πούτιν: Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε στρατιωτικά τον Άσαντ. Ακολουθήστε μας

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, δήλωσε ότι η κυβέρνησή του θα συνεχίσει να παρέχει στρατιωτική στήριξη στο συριακό καθεστώς, εν μέσω διεθνών προβληματισμών για την αύξηση των ρωσικών δυνάμεων που βρίσκονται στη χώρα.

«Υποστηρίζουμε την κυβέρνηση της Συρίας στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία» δήλωσε την Τρίτη ο Ρώσος πρόεδρος σε συνδιάσκεψη στο Ντουσάνμπε του Τατζικιστάν. «Παρέχουμε και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στρατιωτική βοήθεια. Καλούμε άλλες χώρες να μας ακολουθήσουν» πρόσθεσε.

Ο κ. Πούτιν σημείωσε ότι η εκστρατεία
κατά του ISIS αποτελεί σημαντικό ζήτημα για τη Ρωσία. «Μαχητές από όλο τον κόσμο λαμβάνουν ιδεολογική και στρατιωτική εκπαίδευση από το ISIS, δυστυχώς περιλαμβανομένων (μαχητών) από ευρωπαϊκές χώρες, τη Ρωσική Ομοσπονδία και πολλές χώρες της πρώην ΕΣΣΔ. Και φυσικά ανησυχούμε για πιθανή επιστροφή τους στις περιοχές μας».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα