Πουλήθηκε το μυθικό σπίτι της οικογένειας Κένεντι στο Παλμ Μπιτς για 70 εκ.δολάρια

Η πρώην ιδιοκτησία της οικογένειας Κένεντι στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, η οποία ήταν υπό τη διαχείριση της δισεκατομμυριούχου της Νέας Υόρκης Τζέιν Γκόλντμαν από το 2015, πουλήθηκε για 70 εκατομμύρια δολάρια.

Η ιδιοκτησία με άπλετη θέα στον ωκεανό, διαθέτει μια κύρια κατοικία σε μεσογειακό στυλ κι άλλα οικήματα καλύπτοντας μια έκταση 1.425 τετραγωνικών μέτρων συμπεριλαμβανομένων 11 υπνοδωματίων και 12 λουτρών.

Η Τζέιμς Γκόλντμαν, δισεκατομμυριούχος επενδύτρια

ακινήτων και συν-πρόεδρος της εταιρείας επενδύσεων ακινήτων Solil Management, αγόρασε το συγκρότημα το 2015 έναντι 31 εκατομμυρίων δολαρίων.

Γνωστό ως Winter White House, το οίκημα της οικογένειας Κένεντι αγοράστηκε από τον πατέρα του Τζον Φ. Κένεντι, Τζόζεφ, το 1941, σύμφωνα με τους βιογράφους του.Ο Τζον Φ. Κένεντι λέγεται ότι εκεί έγραψε το βραβευμένο βιβλίο του Pulitzer, Profiles in Courage, ενώ εκεί επίσης ανάρρωσε από χειρουργική επέμβαση στην πλάτη το 1956. Το 1963, ο πρόεδρος πέρασε το τελευταίο του Σαββατοκύριακο εκεί πριν κατευθυνθεί στο Ντάλας, όπου ήτανδολοφονήθηκε σε μια από τις πιο ταραγμένες στιγμές της αμερικανικής ιστορίας.

ΠΗΓΗ: mansionglobal.com

People

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Τζον Μπον Τζόβι: H μυθική έπαυλη που αγόρασε στο Παλμ Μπητς για 43 εκατομμύρια δολάρια Το υπερπολυτελές ρετιρέ στον ουρανό του Μαϊάμι των Μπέκαμ, που κάνουν διακοπές στο Πόρτο Χέλι Λεωφορεία - κινητές «επαύλεις» για τις περιοδείες των σταρ ενοικιάζονται προς 2.000 δολ. την ημέρα
Keywords
Τυχαία Θέματα