Ποτέ δεν θα είναι σωστό να μεγαλώνει η κόρη μου χωρίς πατέρα: Η Williams μιλά για τον χαμό του Heath Ledger

Ο χαρακτήρας που υποδύεται η Michelle Williams στην τελευταία της ταινία Manchester by the Sea, αντιμετωπίζει κάτι που είναι γνωστό σε όλους μας. Το πένθος. Η ίδια υποδύεται μία μητέρα, που προσπαθεί να αποδεχτεί αυτό που έχει συμβεί στην οικογένειά της και να ξεκινήσει μία νέα ζωή.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω», ανέφερε η 36χρονη ηθοποιός στο Porter Magazine σχετικά με τον τρόπο που συνδέθηκε με την συναισθηματική πλοκή. «Είναι σαν το πιο σκοτεινό
μέρος της καρδιάς σου, να πάθει κάτι το παιδί σου. Κάνει μία γενναία επιλογή, κάθε στιγμή, κάθε ώρα, κάθε μέρα. Γιατί είναι επιλογή. Εγώ θα έφευγα. Θα ήταν τόσο πιο εύκολο από το να ζεις με την απώλεια», συμπλήρωσε.

Η Williams έχει βιώσει και η ίδια την απώλεια, αφού έχει μεγαλώσει μόνη της την 11χρονη- πλέον- κόρη της Matilda, μετά τον θάνατο του συντρόφου της, Heath Ledger, τον Ιανουάριο του 2008, σε ηλικία μόλις 28 ετών.

«Με απόλυτη ειλικρίνεια, σχεδόν για όλα τα άλλα, θεωρώ ότι δεν πρέπει να “πολεμάς” τις συνθήκες γύρω σου, να αποδέχεσαι που είσαι και που ήσουν. Σχεδόν σε όλα εκτός από ένα. Θα μπορούσα εντελώς να ακολουθήσω αυτόν τον τρόπο σκέψης (σε όλα) εκτός από την Matilda να μην έχει τον μπαμπά της. Ξέρετε αυτό είναι κάτι που δεν... εννοώ, δεν θα είναι ποτέ σωστό», είπε στο περιοδικό.

Κάθε μονογονεϊκή οικογένεια έχει τις προκλήσεις της, αλλά η Williams αναφέρει ότι επικεντρώνεται στο να δώσει στην κόρη της μία υπέροχη και ήρεμη ζωή.

«Έβλεπα (την Matilda) να κάθεται στον ήλιο, με το μαγιό της, να ανεβαίνει στο ποδήλατό της και να χαμογελάει και να χαιρετάει καθώς φεύγει να συναντήσει τους φίλους της. Πήγαινα μέσα στο σπίτι και έκλαιγα για αυτή την απίστευτα απλή στιγμή, την κοινή καθημερινή ευτυχία. Αλήθεια ένιωσα εκείνη τη στιγμή, ότι “ουάου τα καταφέραμε”. Όχι μόνο είμαστε καλά, αλλά είναι και χαρούμενη. Η ζωή μας έχει φέρει σε ένα σημείο που όχι απλά επιβιώνουμε, αλλά τα πηγαίνουμε περίφημα».

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα