«Πήγαινε να τραγουδήσεις με τους αγγέλους»: Τα ταυτοποιημένα θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ

Η Ολίβια Κάμπελ, 15 χρονών, από το Μπέρι, και η Κέλι Μπρούστερ, 32 χρονών, από το Σέφιλντ, ταυτοποιήθηκαν το βράδυ ως δύο από τα θύματα της επίθεσης στο Manchester Arena.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του Guardian, αυξάνονται οι νεκροί που έχουν ταυτοποιηθεί ως τώρα. Μεταξύ τους περιλαμβάνονται μια οκτάχρονη, μια 18χρονη φοιτήτρια και ένας 28χρονος.

Οι οικογένειες και οι φίλοι των νεκρών της πιο πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στη Βρετανία από το 2005 αποτίουν
φόρο τιμής στα θύματα. Η μητέρα της 15χρονης Ολίβια, Σάρλοτ Κάμπελ, ανακοίνωσε στο Facebook νωρίς την Τετάρτη ότι το «αγαπημένο της, μονάκριβο, όμορφο κοριτσάκι» είχε πεθάνει. «Πήγαινε να τραγουδήσεις με τους αγγέλους και συνέχισε να χαμογελάς, η μαμά σε αγαπά τόσο πολύ» πρόσθεσε, μετά από μια μεγάλη καμπάνια αναζήτησης στα social media για να μπορέσει να μάθει τι συνέβη στο παιδί της.

#Manchesterattack: Fourth victim named as Olivia Campbell, whose family spent Tuesday searching forhttps://t.co/BZRNiA9HOF pic.twitter.com/yFlPFepgvg

BBC News (UK) (@BBCNews) May 24, 2017

Τον θάνατο της 32χρονης Κέλι Μπρούστερ ανακοίνωσε ο φίλος της. Η Μπρούστερ είχε πάει στη συναυλία με την αδελφή της Κλερ και την ανιψιά της, Χόλι Μπουθ. Και οι δύο τραυματίστηκαν στην επίθεση και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Fifth victim of Manchester terror attack named by friends as Kelly Brewster, who shielded young niece from blast https://t.co/Ur4qJDTOEh pic.twitter.com/8wPN3uA3oQ

— Daily Mirror (@DailyMirror) May 23, 2017

Το νεαρότερο γνωστό θύμα μέχρι τώρα είναι η, κυπριακής καταγωγής, 8χρονη Σάφι Ρόουζ Ρούσου, που ζούσε κοντά στο Πρέστον. Η Ρόουζ Ρούσου ήταν με τη μητέρα της, Λίζα, και την αδελφή της, Άσλι Μπρόμπγουϊτς, στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Eight-year-old Saffie Rose Roussos from Leyland was killed in the #ManchesterAttack https://t.co/vhUo44cJeI pic.twitter.com/dpwYmw1Wp5

Sky News (@SkyNews) May 23, 2017

Η 18χρονη φοιτήτρια Τζορτζίνα Κάλαντερ είχε απευθύνει μήνυμα μέσω Twitter στην Αριάνα Γκράντε την Κυριακή, δηλώνοντας τον ενθουσιασμό της για τη συναυλία, ενώ είχε προηγουμένως ανεβάσει φωτογραφία με την τραγουδίστρια από το 2015.

First victim of Manchester bombing named as Georgina Callander, 18 - pictured here with Ariana Grande two years ago https://t.co/uSEffYNV3a pic.twitter.com/d8lr12C3mK

— Claire Phipps (@Claire_Phipps) May 23, 2017

Φίλοι του 28χρονου Τζον Άτκινσον από το Ράντκλιφ είπαν ότι σκοτώθηκε κατά την επίθεση, σύμφωνα με τη Manchester Evening News.

Όσον αφορά στην Άλισον Χάου, από το Ρόιτον, είχε πάει στον χώρο της συναυλίας μαζί με τη φίλη της Λίζα Λις για να πάρουν τις κόρες τους μετά το τέλος της. Η Λίζα Λις είναι επίσης μεταξύ των νεκρών.

#MISSINGINMANCHESTER - THESE TWO GIRLS ALISON HOWE &LISA REES STILL MISSING CONTACT: 0800 096 0095 with any information you have ❤ pic.twitter.com/tBfaepuTib

— #prayformanchester (@prayformanc1) May 23, 2017

Μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνεται και ένα ζευγάρι Πολωνών, οι Μαρσίν και Αντζέλικα Κλις,γονείς μιας φοιτήτριας στο Πανεπιστήμιο του Γιορκ. Ο Μαρσίν ήταν 42 ετών και η Αντζέλικα 40, και βρίσκονταν στη συναυλία για να πάρουν τα παιδιά τους. Οι κόρες τους, Άλεξ και Πατρίτσια, είναι ασφαλείς.

RIP Angelika and Marcin Klis who only went to pick their daughters up from the concert ! pic.twitter.com/XBYXwHspLD

— Lauren (@LaurenMcKenna92) May 24, 2017

Τουλάχιστον 59 άτομα έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο, πολλά εκ των οποίων βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα