Πέθανε ο πράσινος «Power Ranger», Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ: Αναφορές για αυτοκτονία

Ο Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ, που ενσάρκωνε τον πράσινο «Power Ranger», Τόμι Όλιβερ, στη δημοφιλή παιδική τηλεοπτική σειρά «Mighty Morphin Power Rangers», πέθανε σε ηλικία 49 ετών.

Η Τζαστίν Χαντ, μάνατζέρ του, δήλωσε την Κυριακή ότι ο Φρανκ είχε αποβιώσει. Δεν είπε ποιο ήταν το αίτιο θανάτου ούτε το πότε πέθανε, μα ζήτησε σεβασμό προς την ιδιωτικότητα της οικογένειας και των φίλων του. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αυτοκτονία, με το TMZ να επικαλείται πηγές με «απευθείας γνώση».

lang="el-GR">

Ο Γουόλτερ Εμάνουελ Τζόουνς, που έπαιζε τον μαύρο «Power Ranger», έγραψε στο Instagram πως δεν μπορούσε να πιστεύψει. Σημειώνεται πως η Θούι Τρανγκ, που ενσάρκωνε την κίτρινη «Power Ranger», είχε σκοτωθεί σε τροχαίο το 2001, στα 27 της.

Η σειρά είχε στο επίκεντρό της πέντε έφηβους που αποκτούσαν υπεράνθρωπες δυνάμεις και προστάτευαν τη Γη από το κακό. Άρχισε να παίζει στο Fox το 1993 και έγινε δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Στην αρχή ο χαρακτήρας του Φρανκ είχε εμφανιστεί ως κακός, που είχε υποστεί πλύση εγκεφάλου από την αντίπαλο των Power Rangers, Rita Repulsa, μα μετά έγινε μέλος της ομάδας και εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς. Αργότερα έγινε ο White Ranger και αρχηγός της ομάδας.

Ο Φρανκ ήταν αθλητής των πολεμικών τεχνών και συμμετείχε σε αγώνες ΜΜΑ το 2009 και το 2010. Το ΤΜΖ είχε γράψει ότι η δεύτερη σύζυγός του, Τάμι Φρανκ, είχε ζητήσει διαζύγιο τον Αύγουστο.

Ο Φρανκ είχε τέσσερα παιδιά: Ένα από τον γάμο του με την Τάμι Φρανκ και τρία από τον πρώτο γάμο του, με τη Σόνα Φρανκ.

Με πληροφορίες από Associated Press, TMZ

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Κιβωτός του Κόσμου: Καλεί μάρτυρες η Εισαγγελία – Στο «κάδρο» ο π. Αντώνιος και τρεις υπάλληλοιΦαινομενικά αθώοι κίνδυνοι στην καθημερινότητά μας που απειλούν την υγεία της καρδιάςΉττα στο COP27, με 2-1
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Huffington Post Greece
Πέθανε, Power Ranger Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ, Αναφορές,pethane, Power Ranger tzeison nteivint frank, anafores