Πέπλο μυστηρίου γύρω από την αυτοκτονία (;) της Amber Hilberling

Κρεμασμένη στο κελί της στο Σωφρονιστικό Κέντρο Mabel Bassett της Οκλαχόμα των Η.Π.Α βρέθηκε η 25χρονη Amber Hilberling η οποία εξέτιε ποινή 25 ετών για δολοφονία του συζύγου της Joshua Hilberling.

Η 25χρονη είχε καταδίκη για τη δολοφονία του συζύγου που εργαζόταν ως κτηνίατρος στη Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ. Το τραγικό συμβάν είχε λάβει χώρα το 2011 όταν στα 19 της χρόνια και ενώ ήταν 7 μηνών έγκυος στο παιδί τους, τον έσπρωξε από το παράθυρο με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει και να βρεθεί στο κενό από το 25 όροφο.


Κατά τη διάρκεια της δίκης η νεαρή ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και το παράθυρο ήταν «ασυνήθιστα λεπτό» με αποτέλεσμα να σπάσει και ο σύζυγός της να βρεθεί στο κενό.

Η οικογένεια του θανόντος είχε ανέφερει ότι ο γιος τους την παραμονή της δολοφονίας του είχε φτιάξει τις βαλίτσες του με σκοπό να φύγει από το σπίτι.

Την περασμένη Δευτέρα ο πατριός της, Bryan Whitlock, δήλωσε στο σταθμό KTUL ότι η 25χρονη, η οποία γιόρταζε τα γενέθλια της αποκλείεται να αυτοκτόνησε.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα