Πεντακάθαρη κοκαΐνη αξίας 60 εκατ. ξεβράζεται σε γαλλικές παραλίες εδώ κι ένα μήνα

Η Αστυνομία της Γαλλίας προσπαθεί να λύσει το μυστήριο των πακέτων καθαρής κοκαΐνης που, τις τελευταίες βδομάδες, ξεβράζονται σε παραλίες κατά μήκος των γαλλικών ακτών του Ατλαντικού, από τη Νάντη έως το Μπιαρίτζ.

Σύμφωνα με τις αρχές, η κοκαΐνη είναι εξαιρετικά καθαρή και, κατά συνέπεια, επικίνδυνη και οι πολίτες που βρίσκουν τα πακέτα στις παραλίες καλούνται να μην τα ακουμπήσουν και να ειδοποιήσουν αμέσως την Αστυνομία.

Υποπτα

πακέτα βρέθηκαν σε όλες τις παραλίες των δυτικών ακτών, σε μία ακτίνα 500 χιλιομέτρων. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί πακέτα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 760 κιλών, η αξία των οποίων υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Τα πακέτα είναι τυλιγμένα σε λευκό ή μαύρο πλαστικό και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, το πιθανότερο είναι ότι προέρχονται από τη Νότιο Αμερική.

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Ρεν προειδοποίησε τους πολίτες για την επικίνδυνη καθαρότητα της κοκαΐνης, τονίζοντας ότι αν χρησιμοποιηθεί ως έχει, μπορεί να αποβεί θανατηφόρα.

Ενα απο τα επικρατέστερα σενάρια των αστυνομικών αρχών είναι ότι η κοκαΐνη μεταφερόταν με πλοίο το οποίο είτε αντιμετώπισε έντονη κακοκαιρία, είτε κάποιο άλλο πρόβλημα και το πλήρωμά του υποχρεώθηκε να ξεφορτωθεί το φορτίο.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ «Πουλί της χρονιάς» στη Νέα Ζηλανδία ο αντικοινωνικός πιγκουίνος Χόιχο που απειλείται με εξαφάνιση Τρομερή αντίδραση Μπάιντεν σε ερώτηση για τον Τραμπ: «Μου κάνεις πλάκα;» Πέντε προβλήματα υγείας που μπορούμε να λύσουμε με το κλάμα
Keywords
Τυχαία Θέματα