Πατέρας 53χρονου για 12χρονη στον Κολωνό: Οποιος κι να ήταν, αν του κουνιόταν κάτι θα έκανε

.

Σε προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο πατέρας του 53χρονου κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία, Ηλία Μίχου, σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό, την ώρα που οι εξελίξεις για την υπόθεση «τρέχουν» και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο πατέρας του κατηγορούμενου χαρακτηρίζει τον γιο του «λεβέντη», ενώ παράλληλα σε δήλωση που έκανε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφέρει ότι τον 53χρονο τον έμπλεξαν.

«Δε θέλω να ασχοληθώ. Είμαι κύριος εγώ. Θα τα πάρει πίσω θα δεις. Δεν έχουμε ανάγκη από 10 ευρώ. Εμείς είμαστε κύριοι. Έχουμε καρτέλα, είμαστε άρχοντες.

Μου το μπλέξανε το παιδί, ήταν στο μαγαζί μέσα, οποιοσδήποτε να ήταν, άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε. Είναι λεβέντης ο γιος μου, είναι ψυχοπονιάρης. Σε όλο τον κόσμο δίνει, έχει τόσα χρόνια το μαγαζί και όλος ο κόσμος παίρνει από εκεί. Κάνει δωρεές και κανένας δεν πάει να το υποστηρίξει το παιδί», αναφέρει ο πατέρας του 53χρονου.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΚολωνός: Ελεύθερος ο πατέρας της 12χρονηςΚολωνός: Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε η μητέρα της 12χρονηςΚολωνός: «Κρυμμένο κύκλωμα» δείχνει ο δικηγόρος Λύτρας για τoν βιασμό της 12χρονης
Keywords
Τυχαία Θέματα