Παρίσι: Πρόσκληση σε δείπνο στον πάτο της πισίνας

Με τα μπαρ στην Γαλλία να κατεβάζουν ρολά και τα εστιατόρια να παραμένουν ανοιχτά εφαρμόζοντας αυστηρότερους υγειονομικούς κανόνες, ένα ξενοδοχείο στην Γαλλία, που προσφέρει δείπνο σε πολύ ξεχωριστούς χώρους, συμπεριλαμβανομένης και της πισίνας. έρχεται στην επικαιρότητα. Και αν νομίζει κανείς πως αναφερόμαστε στην αυστηρή έννοια του όρου, με τα τραπέζια τοποθετημένα γύρω από αυτήν με τον πελάτη να κάθεται δίπλα στο νερό, τότε έπεσε έξω.

Εδώ το τραπέζι

στρώνεται μέσα στην πισίνα. Κυριολεκτικά.

Το «Les Bains» στην Πόλη του Φωτός, αναγκάστηκε να κλείσει τις πόρτες του λόγω της πανδημίας για έξι μήνες και τις 17 Σεπτεμβρίου λειτούργησε και πάλι με περιορισμένο αριθμό επισκεπτών.

Αν και τα 39 δωμάτια του ξενοδοχείου δεν είναι ανοιχτά για χρήση αυτή την στιγμή, οι επισκέπτες μπορούν κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, να κάνουν κράτηση για δείπνο στο εστιατόριο Roxo του ξενοδοχείου μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα επιλέγοντας ανάμεσα στην κυρία αίθουσα, στην μεγαλύτερη σουίτα που βρίσκεται στο ρετιρέ, στην ντισκοτέκ αλλά και στο διαμέρισμα για εκλεκτούς και μόνο πελάτες, με την πρόσβαση σε αυτό να γίνεται από ένα καλά κρυμμένο ασανσέρ.

To ξενοδοχείο δημοσίευσε μια φωτογραφία της πισίνας στην σελίδα του στο Instagram με την λεζάντα, «... μια μοναδική εμπειρία στη θρυλική πισίνα του Les Bains Douches».

View this post on Instagram

What happens in the pool stays in the pool #LesBainsConfidentiels.

Keywords
Τυχαία Θέματα