Παράξενη ιστορία: Νόμιζε ότι ο φίλος της ήταν άνδρας αλλά τελικά αποδείχθηκε γυναίκα

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται σε δικαστήριο του Τσέστερ της Αγγλίας, με πρωταγωνίστριες δύο νεαρές γυναίκες. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Mirror, μία νεαρή γυναίκα νόμιζε για δύο χρόνια ότι είχε σχέση με έναν άνδρα αλλά τελικά είχε πέσει θύμα απάτης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο άνθρωπος με τον οποίο έκανε σεξ μαζί του για δύο χρόνια ήταν γένους θηλυκού και χρησιμοποιούσε προσθετικό μόριο.

Gayle Newland's victim would rather have been raped by a ma... http://t.co/nOZePoD4xN

| https://t.co/apGmzF9vUw pic.twitter.com/do7In2SbSO

— Nicole Williams (@NcoleWilliams) September 9, 2015

Όλα ξεκίνησαν το 2013 όταν ο υποτιθέμενος άνδρας τον οποίο γνώρισε στο facebook της είπε ότι δεν ήθελε να δει το πρόσωπό του επειδή πρόσφατα είχε κάνει μία εγχείριση και είχε ουλές στο πρόσωπο. Μάλιστα νόμιζε ότι το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου ήταν Kye Fortune και ότι ήταν μισός Ασιάτης και μισός Φιλιππινέζος.

Τελικά όμως έκανε λάθος. Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκε.

Από την πλευρά της βέβαια η φερόμενη ως άνδρας Gayle Newland διέψευσε τους ισχυρισμούς και υποστήριξε ότι η καταγγέλλουσα γνώριζε ότι ήταν γυναίκα και έπαιζαν μαζί ένα παιχνίδι ότι δήθεν ήταν ο Kye. Το σίριαλ βέβαια στις δικαστικές αίθουσες συνεχίζεται και έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα