Παππάς: Η διεθνής επενδυτική κοινότητα επιθυμεί γρήγορη λύση στο ζήτημα του χρέους

«Η διεθνής επενδυτική κοινότητα επιθυμεί γρήγορη και καθαρή λύση στο ζήτημα του χρέους», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μετά την ολοκλήρωση επαφών του με εκπροσώπους επενδυτικών funds, ομίλους asset management και επενδυτές.

Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι -μετά το ουσιαστικό κλείσιμο της αξιολόγησης και την έναρξη της συζήτησης για το χρέος στο Eurogroup της 24ης
Μαΐου- η Ελλάδα γυρίζει σελίδα σε ένα νέο κεφάλαιο. Οι συνομιλητές του υπουργού Επικρατείας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Επικρατείας, συμφώνησαν πως είναι πλέον σαφές ότι η εικόνα της Ελλάδας ως μιας χώρας σε διαρκή κρίση ανήκει στο παρελθόν.

Όπως σημείωσαν οι επενδυτές, η αγορά δεν έχει ακόμη προεξοφλήσει τα «καλά νέα» από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης- δηλαδή δεν έχουν ενσωματωθεί στις τιμές μετοχών και ομολόγων και αναμένεται να επηρεάσουν θετικά την ελληνική αγορά.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα