Ούτε ο ίδιος ο Scorsese δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τον Al Pacino στο πλατό της νέας τους ταινίας

Είστε έτοιμοι για την μεγάλη επιστροφή του Martin Scorsese, με τα «ιερά τέρατα», Al Pacino και Robert De Niro στο πλευρό του;

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Irishman», της νέας ταινίας του σπουδαίου σκηνοθέτη η οποία θα πραγματεύεται τη ζωή του διαβόητου Frank «The Irishman» Sheeran, ενός εκτελεστή που οι αρχές υποπτεύονταν πως ήταν εκείνος που «εξαφάνισε» το αφεντικό της μαφίας, Jimmy Hoffa, το 1975.

Στο
πρωταγωνιστικό δίδυμο συναντάμε τους Pacino (Hoffa) και De Niro (Sheeran), ενώ το καστ συμπληρώνουν ο λατρεμένος του Scorsese (και του κινηματογραφικού κοινού εν γένει) Joe Pesci, ο Harvey Keitel και ο Bobby Cannavale.

« Coucou c’est encore nous » #bossdugame #TheIrishman #scorsese #pacino #deniro pic.twitter.com/iQHV3WKrtU

— Jean Sévag TOSONIAN (@jeansevag) November 11, 2017

Αυτό που συζητούν όλοι, μέχρι στιγμής, βέβαια, είναι η μεταμόρφωση του Pacino, ο οποίος έχει βυθιστεί τόσο στην προσωπικότητα του Hoffa και στην εξωτερική εμφάνιση του θρυλικού μαφιόζου, σε σημείο που ούτε ο ίδιος ο Scorsese δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει στο πλατό. Όταν ο σκηνοθέτης ρωτήθηκε για την αλλαγή που έχει κάνει ο ηθοποιός αυτός απάντησε: «Ξέρω! Ούτε εγώ δεν μπόρεσα να τον αναγνωρίσω».

Nouvelle image de tournage pour #TheIrishman de Martin Scorsese, avec Robert de Niro et Al Pacino

La fiche SC : https://t.co/DKNHnKznPz pic.twitter.com/WksafdNEWH

— SensCritique (@SensCritique) November 7, 2017

Το «The Irishman» θα κυκλοφορήσει από το Netflix κάποια στιγμή μέσα στο 2018.
Keywords
Τυχαία Θέματα