Ουαλία: Νεαρός κληρονόμος κατηγορείται για το φόνο του καλύτερού του φίλου

Ένας Ουαλός ο οποίος κληρονόμησε μια περιουσία 230 εκατομμυρίων λιρών, κατηγορείται για το φόνο του καλύτερού του φίλου και συγκατοίκου του, την παραμονή των Χριστουγέννων. 

Συγκεκριμένα, ο Ντύλαν Τόμας, 23 ετών, φέρεται να μαχαίρωσε τον συνομήλικό του Γουίλιαμ Μπους, ο οποίος βρέθηκε με θανάσιμα τραύματα σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων δίπλα στον καθεδρικό ναό Λάνταφ στο Κάρντιφ, γύρω στις 11.30 το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου, αναφέρει η Daily Mail.

Ο Τόμας είναι εγγονός του Σερ Γκίλμπερτ Στάνλεϊ Τόμας, του

Ουαλού μεγιστάνα, ο οποίος βρίσκεται πίσω από μια επιχειρηματική αυτοκρατορία, που περιλαμβάνει τις Peter’s Pies.

Λέγεται ότι ήταν καλύτερος φίλος με τον Γουίλιαμ από τότε που φοιτούσαν στο ίδιο ιδιωτικό σχολείο, το Καθεδρικό Σχολείο στο Λαντάφ. Τα δύο αγόρια συγκατοίκησαν αργότερα, μοιραζόμενοι ένα κοντινό σπίτι, το οποίο ανήκε στους παππούδες του Τόμας και στον θρύλο του ουαλέζικου ράγκμπι Sir Gareth Edwards, σύμφωνα με τη Sun.

Ο Τόμας μετακόμισε στο σπίτι με το μαύρο του λαμπραντόρ πριν από δύο χρόνια, σύμφωνα με την εφημερίδα. Αναφέρεται ότι είναι προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και λάτρης της υγιεινής διατροφής. Ο Γουίλιαμ, ο οποίος λέγεται ότι ήταν τοπογράφος σε μια τοπική εταιρεία εμπορικών ακινήτων, μετακόμισε στο κοινό σπίτι αμέσως μετά.

Dylan Thomas, the man who was charged with murder after 23-year-old William Bush was stabbed to death on Christmas Eve, is the heir to a pie empire worth £230 million, it has been revealed https://t.co/iVdjDj6Cp3

Metro (@MetroUK) January 15, 2024

Η οικογένειά του φέρεται να είναι από το Μπρεκόν και λέγεται ότι ήταν δεινός παίκτης ράγκμπι και παίκτης γκολφ. Μετά την είδηση του θανάτου του, η οικογένεια του Ουίλιαμ είπε σε μια δήλωση: «Ο αγαπημένος μας Γουίλ μας πέθανε με τόσο σκληρό και απερίγραπτο τρόπο. Ο Γουίλ ήταν τόσο πιστός, αστείος και περιποιητικός γιος, αδερφός και φίλος». 

«Είμαστε απολύτως συντετριμμένοι και ως οικογένεια ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά μας αυτή τη δύσκολη στιγμή». Ο Τόμας πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα. Είχε οριστεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο του Κάρντιφ στις 2 Ιανουαρίου, αλλά προφυλακίστηκε ερήμην του.

Ο πολυεκατομμυριούχος Σερ Στάνλεϊ Τόμας, 82 ετών, έλαβε τον «τίτλο του ιππότη» το 2006 για το έργο του στον τομέα των επιχειρήσεων.

Ο Σερ Τόμας και ο αδελφός του Πέτερ Τόμας ανέλαβαν τη λειτουργία της επιχείρησης, η οποία ονομάστηκε Peter’s Savoury Products, όταν ο πατέρας τους συνταξιοδοτήθηκε το 1986.

Η εταιρεία παρέμεινε στην οικογένεια για χρόνια πριν πωληθεί στο Grand Metropolitan το 1988 για 75 εκατομμύρια λίρες.

Related...Μέριλαντ: Δολοφόνησε τον συγκάτοικό του πάνω σε καβγά για το τηλεκοντρόλΠενσυλβάνια: Δολοφόνησε την ενός έτους κόρη του συντρόφου της - Της έδωσε μπαταρίες και ασετόνPaola Magni: Η εγκληματολόγος που εξιχνιάζει δολοφονίες αναλύοντας έντομα
Keywords
Τυχαία Θέματα