Όταν τα παιδιά του Άντριου Λόιντ Βέμπερ προσπάθησαν να τρολάρουν τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Άντιου Λόιντ Βέμπερ το 2012.

Ο Άντριου Λόιντ Bέμπερ μοιράστηκε μια ιστορία, τότε που η βασίλισσα επισκέφτηκε το σπίτι της οικογένειάς του,αποτίοντας φόρο τιμής στην μονάρχη.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Πρωινό του BBC το Σάββατο, ο Βέμπερ αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του πήγαν στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για να αφήσουν μερικά λουλούδια μετά την ανακοίνωση του θανάτου της την Πέμπτη.

«Μόλις λίγες εβδομάδες πριν στεκόμουν στη σκηνή έξω από τα κάγκελα του παλατιού του Μπάκιγχαμ για την επετειακή συναυλία», ανέφερε.

«Έχοντας την τύχη και τη χαρά και το προνόμιο να γνωρίσω λίγο την Αυτού Μεγαλειότητα της τα τελευταία είκοσι με τριάντα χρόνια, σκέφτηκα ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω… ήταν o πιο ιδιαίτερος άνθρωπος και δεν θα ξαναδούμε κάτι παρόμοιο».

'Do you normally put your washing outside the window?'
Composer Andrew Lloyd Webber shares memories of a visit to his home by Queen Elizabeth II https://t.co/zqb1fpQL3hpic.twitter.com/cktCATqwK5

BBC Breakfast (@BBCBreakfast) September 10, 2022

”Ο γίγαντας του μουσικού θεάτρου συνέχισε: «Είμαι τόσο τυχερός που την έχω συναντήσει ελάχιστες φορές… Ειδικά όταν είχα την τύχη να την δω εκτός υπηρεσίας, ήταν τόσο ζεστή και τόσο υπέροχη.

«Ήρθε μια φορά στο σπίτι μας και ξέρετε τι έκαναν τα παιδιά – ήταν τόσο άτακτα και ήταν αρκετά μεγάλα, αλλά κρέμασαν ποδοσφαιρικές φανέλες έξω από τα παράθυρα επειδή θα περνούσε.

Και η βασίλισσα είπε: «Συνηθίζεις να απλώνεις τη μπουγάδα σου έξω από το παράθυρο;». «Είχε αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο να χαλαρώνει τους ανθρώπους».

Andrew Lloyd Webber has paid tribute to the Queen following her death

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ Β′ το βράδυ της Πέμπτης, τα βρετανιά και διεθνή μέσα άρχισαν αμέσως να κατακλύζονται με αφιερώματα και συλλυπητήρια μηνύματα από παγκόσμιους ηγέτες και προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών.

Ανάμεσα τους ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ, η Έλεν Μίρεν, που κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Η Βασίλισσα», και ο Σερ Ντέιβιντ Άτενμπορο.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Η συλλογή έργων τέχνης της βασίλισσας Ελισάβετ: Από Ντα Βίντσι και Ρέμπραντ έως ΒερμέερΒασίλισσα Ελισάβετ: Η ζωή της σε φωτογραφίες«Ποια νομίζετε ότι είμαι;». Οι διάσημες ατάκες της βασίλισσας Ελισάβετ που έγραψαν ιστορία
Keywords
Τυχαία Θέματα