Οριστικοί τίτλοι τέλους για τον ΔΟΛ;

Δυσάρεστα φαίνεται να είναι τα νέα στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Υπενθυμίζουμε πως ο ΔΟΛ είναι ένα βήμα πριν το κλείσιμο και πως η τελευταία του ευκαιρία ήταν μια συμφωνία με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη ο οποίος φέρεται να είχε κάνει πρόταση για εξαγορά του οργανισμού.

Ο ιστορικότερος δημοσιογραφικός οργανισμός της χώρας οδεύει σύμφωνα με δημοσιεύματα των Τυπολογιών σε οριακές μέρες καθώς μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων με τον
Ιβάν Σαββίδη οι τράπεζες φέρονται να οδηγούν την εταιρία σε καθεστώς ειδικής λειτουργίας. Όπως σημειώνουν οι Τυπολογίες θα πρέπει να υπάρξει ενδιάμεση χρηματοδότηση από τις τράπεζες εως να αναλάβει ο ειδικός εκκαθαριστής, κάτι το οποίο είναι μάλλον δύσκολο να συμβεί.

Άλλα δημοσιεύματα φέρουν τον οργανισμό να κλείνει οριστικά από τη Δευτέρα 30/1. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμές για το Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Στο ΔΟΛ εργάζονται περίπου 500 εργαζόμενοι οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους έξι μήνες.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα