Οριστικό: Στο Draft ο Παπαγιάννης

Έμεινε για περίπου μία εβδομάδα στις ΗΠΑ, έκανε προπονήσεις με αρκετές ομάδες από τον "μαγικό κόσμο", "ανέβασε" τις "μετοχές" του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κι εν τέλει στο Draft του ΝΒΑ. Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποφάσισε να μην αποσύρει τη συμμετοχή του κι έτσι το όνομά του θα βρίσκεται μεταξύ αυτών που μπορεί να ακουστούν το βράδυ της 26ης Ιουνίου
από τον κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ.

Τα... μαντάτα ανακοίνωσε η εταιρεία που τον εκπροσωπεί, τονίζοντας πως οι ενδείξεις που υπήρξαν στη διάρκεια του mini camp που έγινε στο Temple την Κυριακή (12/6) οδήγησαν σε αυτή την απόφαση!

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τις ΗΠΑ μάλιστα, το όνομά του αναμένεται να ακουστεί στο τέλος του β' γύρου του Draft.

Ο 19χρονος σέντερ θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα με σκοπό να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών, η οποία θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορία που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα. Στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων για να επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος της επιστροφής στην Α' Κατηγορία.

Based on the feedback received during our #PRODAY at Temple Uni @G_P_06 decided to remain in the draft @AreteSports @AreteEurope

— ARETE EUROPE (@AreteEurope) June 13, 2016

ΠΗΓΗ: sport24.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα