Οπαδός της Μίντλεσμπρο εγκατέλειψε το παιδί του σε ξενοδοχείο, για να πανηγυρίσει τη νίκη της ομάδας του

Ένας οπαδός της Μίντλεσμπρο συνελήφθη αφού άφησε τον 11 ετών γιο του σε ένα ξενοδοχείο ώστε ο ίδιος να γιορτάσει τη νίκη της ομάδας του επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του FA Cup.

Η αστυνομία του ευρύτερου Μάντσεστερ χρησιμοποίησε μια ανάρτηση στο Twitter για να επιβεβαιώσει την είδηση ​​της σύλληψης του άνδρα ως ύποπτος για παραμέληση

παιδιών.

Ο λογαριασμός της GMP Stretford, που καλύπτει την περιοχή του Όλντ Τράφορντ, ανέφερε ότι ο οπαδός της Μίντλεσμπρο άφησε το παιδί μόνο του και βγήκε έξω, για να το γιορτάσει πίνοντας, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Τα ξημερώματα του Σαββάτου η αστυνομία έλαβε αναφορά  σχετικά με ένα παιδί. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι ένα 11 ετών αγόρι κοιμόταν μόνο του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, συμπληρώνοντας ότι ο 35 ετών πατέρας του παρέμεινε υπό κράτηση.

Η Μίντλεσμπρο είναι αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την ομώνυμη πόλη. Ιδρύθηκε το 1876 και έδρα της από το 1995 είναι το στάδιο Ρίβερσαϊντ, το τρίτο από την εποχή που ξεκίνησε η επαγγελματική πορεία της ομάδας το 1889.

Για 92 χρόνια (1903-1995) αγωνίζονταν στο Έιρσαμ Παρκ. Η ομάδα ήταν ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη της Πρέμιερ Λιγκ το 1992. Κυριότεροι αντίπαλοι της θεωρούνται οι σύλλογοι Νιούκασλ και Σάντερλαντ.

Πηγή: Τheguardian

Keywords
Τυχαία Θέματα