Οπαδοί της ΑΕΚ αποχαιρετούν τον 29χρονο Μιχάλη έξω από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Συγκλονισμένοι είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ μετά τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας από επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Με ένα πανό αποχαιρετούν τον Μιχάλη οι φίλοι της ΑΕΚ

Ένα πανό που γράφει «Μάικ ψυχάρα για πάντα ΑΕΚάρα» έχει τοποθετηθεί στα κάγκελα της Αγίας Τριάδας, απέναντι από το γήπεδο «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena».

Σε εκείνο το σημείο φαίνεται πως τραυματίστηκε θανάσιμα ο 29χρονος. 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Οι φίλοι της ΑΕΚ τίμησαν τη μνήμη του τοποθετώντας ένα κασκόλ και μικρά κεριά, που σχημάτιζαν το γράμμα «Μ» (από το Μιχάλης) κοντά στον τόπο της δολοφονίας του.

Πόσες φορές "Ποτέ Ξανά ";
Πως βρέθηκαν 100+ κουκουλοφόροι στο κέντρο της Φιλαδέλφειας;
Κι άλλο παιδί νεκρό. Ο Μιχάλης. Και άλλη μία οικογένεια που καταστρέφεται από μία χώρα σίχαμα.#Νέα_Φιλαδέλφειαpic.twitter.com/7lq8ZXyvas

— In Greedy End (@ingreedyend) August 8, 2023ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)ÎΠÎÎΣÎÎÎÎ ÎΠΠÎΡÎÎΤÎΣ ÎΠÎÎÎΥΣ ΤÎΣ ÎÎ¥ÎÎÎÎ ÎÎÎÎΡÎÎΠ ΣΤΠÎÎΠΦÎÎÎÎÎÎΦÎÎÎ ÎÎ ÎÎÎÎ ÎÎÎΡΠÎΠÎÎΠΤÎΣ ÎÎÎ. (ΣΤÎÎÎÎΣ ΣΤÎΦÎÎÎÎ¥ / EUROKINISSI)

«Στα μαύρα» ντύθηκε η ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο facebook που πενθεί τον άδικο χαμό του 29χρονου φιλάθλου της που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) έξω από το γήπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια από ομάδα Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΝέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στα σοβαρά επεισόδια από οπαδούς της Δυναμό ΖάγκρεμπΝέα Φιλαδέλφεια: Εικόνες οργής από τα επεισόδια με τον νεκρό οπαδό της ΑΕΚ (Βίντεο)Επεισόδια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Ν. Φιλαδέλφεια
Keywords
Τυχαία Θέματα