Όλοι από τεστ της ειδικού σκοπού πτήσης από τη Σουηδία στη Ρόδο

Πριν από λίγο, σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ρόδου, πτήση της ΤUI από τη Σουηδία, η οποία ως χώρα δεν συγκαταλέγεται, ακόμα, σε αυτές που μπορεί η χώρα να υποδεχθεί επισκέπτες.

Ωστόσο, η πτήση αυτή, πήρε ειδική άδεια από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία, βέβαια, δεν εξειδίκευσε σε ποια κατηγορία εξαιρέσεων ανήκει.

Η

άδεια που δόθηκε είναι κυβερνητική και η πτήση μετέφερε, μεταξύ άλλων, και δημοσιογράφους που θα προβάλλουν την Ελλάδα, ως προορισμό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι επιβάτες της πτήσης θα περάσουν από έλεγχο κορονοϊού και δεν θα υπάρξει δειγματοληπτική διαδικασία.

Η πτήση αυτή πραγματοποιήθηκε τρεις ημέρες αφότου πάλι πτήση της TUI πήρε ειδική άδεια να προσγειωθεί στην Κω με Γερμανούς γιατρούς, νωρίτερα από το άνοιγμα των περιφερειακών αεροδρομίων για διεθνείς πτήσεις, την 1η Ιουλίου.

Θυμίζουμε ότι στο περιθώριο αυτής της πτήσης στην Κω, υπογράφηκε συμφωνία συνεργασίας Υπουργείου Τουρισμού και TUI, προκειμένου να φέρει τουλάχιστον 1,5 εκατ. τουρίστες, φέτος.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ Ξεκίνησε πτήσεις για την Αθήνα η Ryanair – έτοιμη και η Iberia Ένας στους τρεις ταξιδιώτες πέρασε από τεστ κορονοϊού 1,5 εκατ. τουρίστες δεσμεύτηκε να φέρει η TUI στην Ελλάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα