Οι συμβουλές του Ομπάμα στον Κάνι Γουεστ

Ένα μίνι ''φροντιστήριο'' έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα στον τραγουδιστη Κάνι Γουέστ ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο είχε εκδηλώσει την επιθυμία να ''τρέξει'' για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020.

Με χιούμορ ο Αμερικανός πρόεδρος μιλώντας σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο, είπε «Νομίζεις αλήθεια ότι αυτή η χώρα θα εκλέξει έναν μαύρο από τη νότια πλευρά του Σικάγο, με το περίεργο όνομα;» και συνέχισε «Δεν μπορείς να μιλάς για πράγματα όπως ''μία
όμορφη, σκοτεινή, διεστραμμένη φαντασία'', αφού κάτι τέτοιο θα ήταν κάπως αποπροσανατολιστικό για τον πολιτικό λόγο».

Ωστόσο, ο Ομπάμα συνέχισε λέγοντας του ότι μπορεί να μπει στην πολιτική καθώς έχει την κάνει διάφορα γκεστ στο ριάλιτι σόου στο οποίο πρωταγωνιστεί η σύζυγός του Κίμ Καρντάσιαν. Ειδικότερα είπε «Ως πρόεδρος θα πρέπει να περνάς πολύ χρόνο με κάποιους περίεργους χαρακτήρες που συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται σε ριάλιτι».

Τέλος, ο αμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος στην αδυναμία των Ρεπουμπλικάνων να βρουν ένα νέο εκπρόσωπο για να καλύψει τη θέση είπε ότι ο Κάνι θα μπορούσε να την κάνει αυτή τη δουλειά.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα