Οι καλόγουστες κι οι κακόγουστες στο κόκκινο χαλί των «Οσκαρ της μόδας»

Το τσουχτερό κρύο δεν πτόησε τις διασημότητες της σόου μπιζ οι οποίες τυλιγμένες στο τούλι και την οργάντζα παρέλασαν στο κόκκινο χαλί των Fashion Awards 2019 που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

Γνωστά κι ως τα «’Οσκαρ της μόδας», τα βραβεία δίνονται ετησίως κι αποτελούν ευκαιρία για μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας να συναντηθούν απέναντι στις λάμψεις των φλας.

Η βραδιά, ωστόσο, ανήκε στη Ριάνα

και στη Ναόμι Κάμπελ. Η φίρμα Fenty της πρώτης κατέκτησε το βραβείο Urban Luxe, ενώ η δεύτερη κατέκτησε το Fashion Icon Award.

Ενα ειδικό αφιέρωμα στον Κάρλ Λάγκερφελντ παρουσίασε η διάσημη καλλιτεχνική διευθύντρια Αννα Γουίντουρ, ενώ η Ντονατέλα Βερσάτζε αποδέχτηκε τα βραβεία για τον καλύτερο Βρετανό designer εκ μέρους του Κιμ Τζόουνς του οίκου Dior.

Δείτε τις εμφανίσεις και τις ενδυματολογικές επιλογές των σταρ:

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ Γιατί η Ριάνα, η Καρντάσιαν και 1 εκατ. άνθρωποι τάσσονται στο πλευρό ενός θανατοποινίτη Κυκλοφορεί αυτοβιογραφία της Ριάνα με 1.000 φωτογραφίες από την ζωή της British Fashion Awards: Πράντα, Γουέστγουντ και εμφανίσεις στο «κόκκινο χαλί»
Keywords
Τυχαία Θέματα