Οι χρυσές πόζες της Ριάνα

Ανέβασε στο instagram φωτογραφίες της για το πρόμο του νέου προϊόντος που λανσάρει στη σειρά καλλυντικών της εταιρείας της Fenty Beauty και έγινε ακόμη μία φορά είδηση.

Με τα απολύτως απαραίτητα, φορώντας μίνι χρυσό φόρεμα και σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση, η εκρηκτική Ριάνα πόζαρε για τη νέα κρέμα σώματος Body Lava, που δίνει χρώμα και λάμψη και βγαίνει στην αγορά σε τρεις αποχρώσεις.

Το brand της Ριάνα έχει εξελιχθεί σε εξαιρετική επιχειρηματική κίνηση, με μεγάλα κέρδη, καθώς εκτός από καλλυντικά, λανσάρει ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία γίνονται ανάρπαστα.

pic.twitter.com/NNGKpf1p7q

Rihanna (@rihanna) March 21, 2019

#TROPHYWIFE
Body Lava out now @fentybeauty@sephora@harveynichols#sephorainjcphttps://t.co/qw885ko2Vspic.twitter.com/MVx0dZ0XZG

Rihanna (@rihanna) March 21, 2019

Back with that new DRIP! The return of #BODYLAVA is coming in a new, yet signature, shade #TROPHYWIFE !!! 1 of 3 limited edition shades including #WhoNeedsClothes and #BrownSugar... all available TONIGHT at MIDNIGHT PST. VISIT @fentybeauty@Sephora@harveynichols#SephorainJCP ✨ pic.twitter.com/OponDNJHpn

Rihanna (@rihanna) March 20, 2019ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ.... Η Ριάνα «ξαναχτυπά»: Νέα φωτογράφιση για τη σειρά εσωρούχων της Η Ριάνα διαφημίζει τη συλλογή εσωρούχων της για τον Άγιο Βαλεντίνο Αντέλ και Τζένιφερ Λόρενς στη σκηνή γνωστού γκέι μπαρ της Νέας Υόρκης
Keywords
Τυχαία Θέματα