Οδύνη για το χαμό του Παντελίδη: Η μπάντα έπαιζε τα τραγούδια του καθώς μεταφερόταν η σορός του

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο η κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η σορός του δημοφιλούς καλλιτέχνη έφτασε στο ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία και έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, μέσα σε κλίμα οδύνης. Πλήθος κόσμου βρισκόταν στο ναό από τις 9:00 το πρωί. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές είναι απαρηγόρητοι, ενώ ο θάνατος του τραγουδιστή έχει συγκινήσει το πανελλήνιο, ακόμα και ανθρώπους που δεν άκουγαν τα τραγούδια του.

Νωρίτερα σε κλίμα συγκίνησης η μπάντα που συνόδευε τη σορό του από το σπίτι του προς τον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα έπαιζε το τραγούδι του «είχα κάποτε μια αγάπη», το οποίο είχε αγαπηθεί από το κοινό.

Η κηδεία του θα γίνει στις 15:00 το μεσημέρι στο στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Διαβάστε επίσης:

Κόλλησε το γκάζι ή δεν λειτούργησαν τα φρένα; Το σενάριο που εξετάζουν πραγματογνώμονες της τροχαίας στο δυστύχημα Παντελίδη

Κρίσιμα τα δύο 24ωρα για την πορεία της υγείας μιας εκ των δύο συνεπιβατών του Παντελίδη

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα