«Όχι» προς το παρόν από τους δανειστές στο πάγωμα των οφειλών

Στον πάγο προς το παρόν βάζουν οι δανειστές την κυβερνητική εξαγγελία για πάγωμα των παλαιών οφειλών των ελεύθερων επαγγελματιών αλλά και την μετατροπή των επικουρικών Ταμείων και των Ταμείων εφάπαξ τους σε επαγγελματικά.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τους δανειστές ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, είπε σήμερα Πέμπτη, ότι τα ζητήματα τα οποία συζητήθηκαν τα έθεσε η ελληνική κυβέρνηση και ότι οι επικεφαλής των θεσμών ζήτησαν να δουν τις επόμενες ημέρες εμπεριστατωμένα στοιχεία και τεκμηριωμένες προτάσεις της Αθήνας.


Με δεδομένο οτι αυτός ο γύρος διαπραγμάτευσης ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Παρασκευής οι δανειστές θα τοποθετηθούν οριστικά γι' αυτά τα ζητήματα με ανταλλαγή στοιχείων και τηλεδιάσκεψη τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι η συζήτηση για τοπάγωμα των ασφαλιστικών οφειλών στα Ταμεία πάει «πακέτο» με τη δημιουργία ακατάσχετου λογαριασμού και την αναδιάρθρωση των επιχειρηματικών χρεών.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα