Ομπάμα: Ο κόσμος πρέπει να μείνει ενωμένος απέναντι στην τρομοκρατία

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, μίλησε για τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στις Βρυξέλλες την Τρίτη, λέγοντας ότι ο κόσμος πρέπει να σταθεί ενωμένος απέναντι στην τρομοκρατία.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι αναγκαίο για να στηρίξουμε τον φίλο και σύμμαχό μας, το Βέλγιο, για να φέρουμε ενώπιον της δικαιοσύνης τους υπεύθυνους», δήλωσε ο Ομπάμα. «Πρόκειται για μια ακόμα υπενθύμιση ότι ο κόσμος πρέπει να ενωθεί. Πρέπει να μείνουμε κοντά ανεξαρτήτως εθνικότητας, φυλής ή θρησκευτικών
πεποιθήσεων στην μάχη εναντίον της μάστιγας της τρομοκρατίας. Μπορούμε και θα νικήσουμε όσους απειλούν την ασφάλεια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο».

Εκρήξεις σε αεροδρόμιο των Βρυξελλών και σταθμό τρένων είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι την Τρίτη. Η επίθεση έλαβε χώρα λίγες ημέρες μετά την σύλληψη ενός υπόπτου για τις επιθέσεις στο Παρίσι ονόματι Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

O Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αβάνα.

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις για τις επιθέσεις στο Παρίσι σε μορφή Liveblog.

*Το κείμενο αρχικά δημοσιεύτηκε στην αμερικανική έκδοση της Huffington Post.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομπάμα,obama