Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ ακονίζει και πάλι τα μαχαίρια του στο πολυβραβευμένο «The Bear»

The Bear

Ο Carmy - Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ επιστρέφει στην κουζίνα -μόνος στο εστιατόριο, μέσα στη νύχτα- ενώ στρέφει το βλέμμα στην κάμερα που κάνει zoom out πάνω από το Lake Shore Drive και την πόλη του Σικάγο.

Το FX  ανακοίνωσε την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της βραβευμένης με Emmy σειράς με ένα teaser 30 δευτερολέπτων.

Η ιστορία του ταλαντούχου σεφ που εγκατέλειψε τα βραβευμένα με αστέρια Michelin

εστιατόρια και επέστρεψε στο Σικάγο για να αναλάβει το μαγαζί της οικογένειας μετά την αυτοκτονία του μεγαλύτερου αδελφού του - αντιμετωπίζοντας τα τεράστια χρέη που εκείνος άφησε πίσω του, μια διαλυμένη κουζίνα και ένα απείθαρχο προσωπικό- έκανε αίσθηση από την αρχή.

Στα φετινά Emmy, που απονεμήθηκαν στα μέσα Ιανουαρίου, με καθυστέρηση λόγω της απεργίας στο Χόλιγουντ, η πρώτη σεζόν του «The Bear» - η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Hulu τον Ιούνιο του 2022 - αποχώρησε με 10 βραβεία, μεταξύ των οποίων βραβείο καλύτερης κωμωδίας, ενώ βραβεία απέσπασαν οι Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, Άγιο Εντέμπιρι και Εμπον Μος-Μπάχραχ. Ο δημιουργός Κρίστοφερ Στόρερ κέρδισε επίσης βραβείο για το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Μία εβδομάδα νωρίτερα, η 2η σεζόν είχε λάβει επίσης βραβεία στις Χρυσές Σφαίρες, μεταξύ άλλων, καλύτερης κωμικής σειράς και βραβεία ερμηνείας σε Γουάιτ, Εντέμπιρι, Μος-Μπάχραχ, που βραβεύτηκαν και στα Critics Choice Awards.

Στον τρίτο κύκλο ο Carmen «Carmy» Berzatto, η Sydney Adamu και ο Richard «Richie» Jerimovich εργάζονται σκληρά, για να μετατρέψουν το οικογενειακό βρώμικο σαντουϊτσάδικό  «The Bear», σε εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, ενώ παράλληλα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν την επιχείρηση ζωντανή.

Ο Carmy πιέζει τον εαυτό του περισσότερο από ποτέ και απαιτεί την τελειότητα από το προσωπικό του, το οποίο κάνει ό,τι μπορεί για να ανταποκριθεί στην πίεση.

Η προσπάθεια του προσωπικού για γαστρονομική αριστεία θα αναβαθμίσει το επίπεδό τους και θα δοκιμάσει τους δεσμούς μεταξύ τους. Όσο τα μέλη της ομάδας πληθαίνουν, κάθε ένα προσπαθεί να εκτελεί τον ρόλο του, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον ρόλο ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ είχε δηλώσει στο Variety ότι παρακολούθησε μαθήματα σε σχολή μαγειρικής, αφιέρωσε πολύ χρόνο σε εστιατόρια και συναντήθηκε με σεφ.

Ο τρίτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα στις 27 Ιουνίου, αποκλειστικά στο Disney+.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Το 2026 η νέα ταινία

Τζουντ Λο - Αλίσια Βικάντερ στο «Firebrand»: Αικατερίνη Παρ, η 6η σύζυγος του Ερρίκου Η΄

Νέες ταινίες: Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων, Club Zero

Keywords
Τυχαία Θέματα