Ο Λούις Χάμιλτον έβαλε τις φωνές στον ανιψιό του επειδή ντύθηκε με φόρεμα

Αποδέκτης έντονων αντιδράσεων έγινε ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1Λούις Χάμιλτον έπειτα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram στο οποίο φωνάζει στον ανιψιό του επειδή είναι ντυμένος με ένα φόρεμα πριγκίπισσας.

Ο 32χρονος Βρετανός πρωταθλητής δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram stories και αν και έχει διαγραφεί έχει κυκλοφορήσει ευρέως στο Twitter και σε άλλες πλατφόρμες

κοινωνικών μέσων. Σε αυτό εκφράζει την απογοήτευσή του για τον ανιψιό του επειδή είναι ντυμένος με ένα ροζ και μοβ φόρεμα πριγκίπισσας και παίζει κρατώντας ένα ραβδί.

«Είμαι τόσο λυπημένος αυτή τη στιγμή. Κοιτάξτε τον ανιψιό μου. Γιατί φοράς φόρεμα πριγκίπισσας; Αυτό πήρες δώρο για τα Χριστούγεννα;» ρωτάει τον ανιψιό του ο Χάμιλτον με τον μικρό να του γνέφει καταφατικά γελώντας. Η συνέχεια είναι σοκαριστική με τον οδηγό της Φόρμουλα 1 να φωνάζει προς τον ανιψιό του: «Γιατί ζήτησες φόρεμα πριγκίπισσας για τα Χριστούγεννα; Τα αγόρια δεν φορούν φορέματα πριγκίπισσας».

Oh dear Lewis. You’ve just opened a can of worms... pic.twitter.com/fpsiNeOZrd

— Nabeela (@JustNabz) December 25, 2017

Φυσικά, αμέσως μετά τη δημοσίευση του βίντεο η συμπεριφορά του Χάμιλτον πυροδότησε κύμα αντιδράσεων με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να τον κατηγορούν ότι αναπαράγει αρνητικά στερεότυπα για τα δύο φύλα.

Disappointing to see somebody with such a huge platform use it to publicly shame and attempt to undermine a small child. https://t.co/O8FarLhAE8

— Liam Hackett (@DiageoLiam) December 26, 2017

Dear @LewisHamilton:

1) Why would you want to mock your clearly delighted nephew on Christmas?
2) Why would you want to make that public?
3) Boys can wear princess dresses, or skirts, or anything they want https://t.co/lY1D9MGGFk

Emma Kelly (@TooManyEmmas) December 26, 2017

Ο ίδιος μετά την κατακραυγή απολογήθηκε μέσω Τwitter. «Χθες έπαιζα με τον ανιψιό μου και συνειδητοποίησα ότι τα λόγια μου ήταν ακατάλληλα και έτσι διέγραψα την ανάρτηση. Δεν ήθελα να βλάψω και να προσβάλω κανέναν. Αγαπώ το γεγονός ότι ο ανιψιός μου νιώθει ελεύθερος να εκφραστεί όπως θα πρέπει να νιώθουμε όλοι», έγραψε ο Βρετανός οδηγός και συνέχισε απολογούμενος για τη συμπεριφορά του.

Yesterday I was playing around with my nephew and realised that my words were inappropriate so I removed the post. I meant no harm and did not mean to offend anyone at all. I love that my nephew feels free to express himself as we all should.

Lewis Hamilton (@LewisHamilton) 26 Δεκεμβρίου 2017

My deepest apologies for my behaviour as I realise it is really not acceptable for anyone, no matter where you are from, to marginalise or stereotype anyone.

Lewis Hamilton (@LewisHamilton) 26 Δεκεμβρίου 2017

I have always been in support of anyone living their life exactly how they wish and I hope I can be forgiven for this lapse in judgement.

Lewis Hamilton (@LewisHamilton) 26 Δεκεμβρίου 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα