Ο Κιτ Χάρινγκτον επιστρέφει στον Τζον Σνόου; Η νέα spin off σειρά του «Game of Thrones»

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Το HBO ετοιμάζει spin off σειρά του «Game of Thrones» που βασίζεται σε έναν από τους πιο αγαπημένους ήρωες του GoT, τον Τζον Σνόου και ο Κιτ Χάρινγκτον αναμένεται να επιστρέψει στον ρόλο που τον έκανε διάσημο.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η νέα σειρά

θα ξετυλίξει το νήμα μετά τα γεγονότα του τελευταίου κύκλου, όταν ο Τζον Σνόου ανακαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα και το γεγονός ότι είναι εν δυνάμει κληρονόμος του Σιδερένιου Θρόνου και φεύγει εξόριστος πλέον από το Γουέστερος, αναζητώντας βόρεια από το Τείχος με τους Wildlingsμια νέα ζωή.

Δεδομένου ότι το σίκουελ με τον Τζον Σνόου θα διαδραματίζεται μετά την τελευταία σεζόν του GoT, δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν γνωστοί χαρακτήρες, όπως οι ετεροθαλείς αδελφές του, Άρια Σταρκ (Μέισι Γουίλιαμς) και Σάνσα Σταρκ (Σόφι Τέρνερ).

‘Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO (Exclusive) https://t.co/n38hTKV5Np

— The Hollywood Reporter (@THR) June 17, 2022

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι το spinoff του HBO «House of the Dragon», που διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα της αρχικής σειράς, θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου. Άλλα spinoff του GoTπου βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξηςείναι τα«Tales of Dunk and Egg», «10.000 Ships», «9 Voyages», «Flea Bottom» και μια σειρά κινουμένων σχεδίων.

Ο Χάρινγκτον, η αντοχή του οποίου σε μερικά από τα πιο εξαντλητικά γυρίσματα της σειράς, συμπεριλαμβανομένων των περιβόητων 11 εβδομάδων χειμερινών νυχτερινών γυρισμάτων της τελευταίας σεζόν στη Βόρεια Ιρλανδία είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, προτάθηκε δύο φορές για Emmy, πρώτου και δεύτερου ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά για την ερμηνεία του στο«Game of Thrones». Μετά το φινάλε του GoT, το 2019, έπαιξε στο «Eternals» της Marvel, εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του«Modern Love» της Amazon και ενσάρκωσε τον «Ερρίκο τον Ε»του Σαίξπηρ σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Η «Αναγέννηση» της Μπιγιονσέ: Νέο σόλο άλμπουμ, το πρώτο μετά από έξι χρόνιαΗ Άνα ντε Άρμας γοητευτική Μέριλιν Μονρόε στο «Blonde» του NetflixΤο σίκουελ της ταινίας «Στα Μαχαίρια» με τον Ντάνιελ Κρεγκ έχει τίτλο
Keywords
Τυχαία Θέματα