Ο Κιμ Γιονγκ Ουν γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του χωρίς να ξέρει κανείς πόσο χρονών γίνεται

Ο νεότερος Αρχηγός Κράτους παγκοσμίως γεννήθηκε σαν σήμερα στις 8 Ιανουαρίου 1983. Από νωρίς στα βάσανα της πολιτικής ο Κιμ Γιονγκ Ουν διαδέχθηκε τον πατέρα του Κιμ Τζόνγκ-ιλ μετά τον αιφνίδιο θάνατο του τελευταίου, τον Δεκέμβριο του 2011.

Ο τρίτος διάδοχος της Δυναστείας των Ουν μεγάλωσε στην σκιά του πατέρα του. Φήμες λένε ότι σπούδασε, ινκόγκνιτο και αλλάζοντας το όνομα του σε Πακ-Ουν, σε ένα από τα πιο γνωστά σχολεία
της Ελβετίας και τιμωρήθηκε όταν πιάστηκε να έχει στην κατοχή του ένα πορνογραφικό περιοδικό. 'Έχει πάθος με το ελβετικό τυρί σε σημείο που ξοδεύει χιλιάδες δεκάδες δολάρια προκειμένου να το εισάγει στην χώρα του, αλλά και με συγκεκριμένης Αμερικάνικης μάρκας αθλητικά παπούτσια.

Μπορεί σήμερα να είναι τα γενέθλια του ηγέτη ο οποίος στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 9 Μαρτίου 2014 απέσπασε το 100% των ψήφων, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει πόσο χρονών γίνεται, καθώς η χρονολογία γεννήσεώς του δεν είναι γνωστή. Το πιθανότερο είναι να γίνεται 33 ετών, δηλαδή να γεννήθηκε το 1983, όμως πολλές πιθανότητες έχουν και οι χρονιές 1982 και 1984, οπότε ο Κιμ να είναι 34 ή 32 ετών.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα