Ο Κέβιν Κόστνερ φεύγει, ο Μάθιου Μακόναχι έρχεται: Φινάλε για το «Yellowstone»

(Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)

Το δημοφιλές τηλεοπτικό γουέστερν «Yellowstone» με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Κόστνερ θα κάνει φινάλε το φθινόπωρο με την πέμπτη σεζόν -χωρίς αυτή τη στιγμή να έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των επεισοδίων που θα προβληθούν τον Νοέμβριο-, αλλά τη θέση του θα πάρει σχεδόν αμέσως ένα νέο σίκουελ.

Το spin-off, που προς το παρόν δεν έχει τίτλο, θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο. Την ανακοίνωση έκανε επίσημα η Paramount δίνοντας τέλος σε φήμες μηνών σχετικά με την τύχη της σειράς, η οποία επρόκειτο να έχει έξι κύκλους. Δημοσιεύματα

αναφέρουν ότι το spinoff σίκουελ θα έχει πρωταγωνιστή τον Μάθιου Μακόναχι.

Σύμφωνα με τη New York Post και τη Daily Mail, που επικαλούνται πηγές, τα προβλήματα στη σειρά που εξελίχθηκε σε φαινόμενο (το πρώτο μέρος της πέμπτης σεζόν παρακολούθησαν τον περασμένο Νοέμβριο 12,1 εκατομμύρια θεατές στην πρεμιέρα), οφείλονται στη διαμάχη μεταξύ του πρωταγωνιστή Κέβιν Κόστνερ, ο οποίος υποδύεται τον Τζον Ντάτον, ιδιοκτήτη ενός από τα μεγαλύτερα ράντσα στις ΗΠΑ και του δημιουργού της σειράς Τέιλορ Σέρινταν.

Η κόντρα λέγεται ότι πυροδοτήθηκε από την επιμονή του Σέρινταν να έχει τον πλήρη έλεγχο της σειράς, σε επίπεδο τόσο καλλιτεχνικό όσο και οικονομικό, ενώ ο Κόστνερ εκτός από πρωταγωνιστής είναι και εκτελεστικός παραγωγός στο «Yellowstone».

Τα επεισόδια του δεύτερου μέρους της πέμπτης σεζόν δεν έχουν ακόμη γυριστεί. Το Deadline αναφέρει ότι πιθανότατα τα γυρίσματα θα γίνουν τον Αύγουστο προκειμένου τα επεισόδια να βγουν «στον αέρα» τον Νοέμβριο, αλλά δεν είναι σαφές εάν ο Κόστνερ θα επιστρέψει για το φινάλε.

Ο Σέρινταν θα είναι στο «τιμόνι» και του spinoff, αν και δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρει ότι τα στελέχη της Paramount δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένα με το budget της παραγωγής. Σύμφωνα με τη WSJ, το κόστος γυρισμάτων για το πρίκουελ του «Yellowstone» του 2022, τη σειρά «1923», με την Έλεν Μίρεν και τον Χάρισον Φορντ (που θα έχει και δεύτερη σεζόν στο Paramount+) αγγίζουν κατά μέσο όρο τα 500.000 δολάρια το λεπτό.

Με πληροφορίες από Vox

Related...Νέες ταινίες: Φύλακες του Γαλαξία 3, Η Βαλέρια παντρεύεται, Saison MorteΠρώτο τρέιλερ για το «Dune: Part Two» του Ντενί Βιλνέβ«Rapito» του Μάρκο Μπελόκιο: Η απαγωγή ενός παιδιού στη Μπολόνια του 1858 με εντολή του Πάπα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέβιν Κόστνερ, Μάθιου Μακόναχι, Φινάλε, Yellowstone,kevin kostner, mathiou makonachi, finale, Yellowstone