Ο Καρατζαφέρης μιλά για τις offshore και τις μίζες στα εξοπλιστικά

Στις υποθέσεις με τις offshore και τις μίζες στα εξοπλιστικά αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας, Γιώργος Καρατζαφέρης, στην εκπομπή «Στον Ενικό». Απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου σχετικά με το κατά πόσο η αξία του πατριωτισμού που ασπάζεται το νέο κόμμα συνδέεται με τις offshore εταιρείες, ο κ. Καρατζαφέρης
εξήγησε ότι απαλλάχθηκε από το Συμβούλιο Εφετών για τις μίζες και αθωώθηκε για τις offshore.

«Ο Καρατζαφέρης έχει τις περισσότερες φορολογικές δηλώσεις από Έλληνα πολιτικό, 52 δηλώσεις από τα 16 ετών. Είμαι ο μόνος που έδωσα 1 εκατ. ευρώ από την κρατική επιδότηση στο ταμείο ανεργίας. Είμαι ο μόνος που δεν πήρα δάνειο ούτε ένα ευρώ από καμία τράπεζα για το κόμμα του. Είμαι η μόνη τηλεόραση της Ελλάδος που δεν έχει δάνειο ούτε ένα ευρώ. Να απολογηθώ γιατί έκανα περιουσία πριν την πολιτική; Επειδή δεν χρωστάω ένα ευρώ σε καμία τράπεζα; Να απολογηθώ γιατί είμαι εργατικός και νοικοκύρης;», είπε.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα