Ο Γούντι Άλεν ετοιμάζει τη νέα ταινία του στα γαλλικά και ίσως είναι η τελευταία

Ο Γούντι Άλεν αποκάλυψε ότι τον Σεπτέμβριο αρχίζει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, τα οποία θα γίνουν στο Παρίσι και μόνο με Γάλλους ηθοποιούς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική εφημερίδα  Le Journal du Dimanche, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, είπε πως έχει ήδη βρει τους ηθοποιούς του βασικού καστ, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τα ονόματα τους.

Αυτή θα είναι η 50ή ταινία που θα γυρίσει. Πρόκειται

για «ψυχολογικό θρίλερ», στο ύφος του «Match Point» του 2005 και θα είναι στα γαλλικά.

Στην πρόσφατη συζήτηση που είχε με τον Άλεκ Μπόλντγουιν live στο instagram, ο Γούντι Άλεν είπε ότι η χρηματοδότηση του έργου θα προέλθει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και πως δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία ταινία που θα γυρίσει.

«Βρήκα χρηματοδότηση στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά το καστ απαρτίζεται μόνο από Γάλλους και η ταινία θα παιχτεί στη γλώσσα σας», δήλωσε. 

Το 2011 ο Γούντι Άλεν γύρισε το «Midnight In Paris», στο Παρίσι, κερδίζοντας το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.

Ως γνωστόν, η καριέρα του δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες, λόγω των διαχρονικών κατηγοριών που έχουν γίνει εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου της Le Journal du Dimanche, Μπάρμπαρα Τεάτρ, αν φοβήθηκε ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να κάνει ταινίες εξαιτίας αυτών των ισχυρισμών, ο Γούντι Άλεν απάντησε: «Είμαι συγγραφέας και κανείς δεν μπορεί να με εμποδίσει από το να γράφω, και επομένως να εργαστώ. Είναι η εγγύηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας μου».

Πηγή: deadline, connexionfrance, Le Journal du Dimanche

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΜετά το «Avatar 3» ο Τζέιμς Κάμερον σκέφτεται να παραδώσει τη σκυτάληΦεστιβάλ Ναυπλίου: Από την πλατεία Αγίου Γεωργίου μέχρι το Παλαμήδι με ελεύθερη είσοδοΗ ΚΟΑ ερμηνεύει Μάνο Χατζιδάκι: Στο Ηρώδειο με «Το Χαμόγελο της Τζοκόντας» και τους «Όρνιθες»
Keywords
Τυχαία Θέματα