Ο Έλτον Τζον καλεί τους θαυμαστές του να στηρίξουν τα ανεξάρτητα δισκοπωλεία

Ο σερ Έλτον Τζον προέτρεψε τους θαυμαστές του να υποστηρίξουν τα τοπικά ανεξάρτητα καταστήματα πώλησης δίσκων κατά την περίοδο της κρίσης του κορονοϊού.

Δημοσιεύοντας μήνυμα μέσω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βετεράνος της ποπ ανέφερε το δισκοπωλείο Rough Trade West στην περιοχή που ζει, στο Ladbroke Grove στο Λονδίνο είναι το αγαπημένο του και επίσης εξήρε το Red Eye Records στο Σίδνεϊ.

«Όλα όσα

συνδέονται με τους δίσκους είναι μαγικά για μένα και ήταν σε όλη μου τη ζωή» είπε ο Άγγλος τραγουδιστής-τραγουδοποιός.

«Τα δισκοπωλεία είναι τόσο σημαντικά για την κοινότητα, είναι ένα υπέροχο μέρος να επισκεφτείτε. Οι άνθρωποι πίσω από τον πάγκο είναι τόσο προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουν, είναι τόσο ειδικοί. Αγαπούν αυτό που κάνουν» υπογράμμισε.

«Αν δεν ήμουν ο Έλτον Τζον ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που θα ήθελα να έχω κάνει θα ήταν να έχω το δικό μου κατάστημα δίσκων και να πουλώ δίσκους στους ανθρώπους. Υπάρχει κάτι που εμπεριέχει μαγεία σε αυτό» συμπλήρωσε.

Το μήνυμα του Έλτον Τζον συνοδεύτηκε από το hashtag #LoveRecordStores, μια εκστρατεία που ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα και υποστηρίχθηκε από τον τραγουδιστή Πολ Γουέλερ.

I know these are tough times but please try and support independent record stores. A lot of them can deliver right to your home.

Places like @RoughTrade and @redeyerecords are so important to us music fans, please keep supporting them if you can. #LoveRecordStores ❤️

Elton xo pic.twitter.com/HFgG6j1vcf

Elton John (@eltonofficial) March 26, 2020

Στο μήνυμά του ο Έλτον Τζον είπε: «Πάντα δέχομαι προτάσεις από το προσωπικό πίσω από τον πάγκο. Είναι μέρος του εβδομαδιαίου μου τελετουργικού να πηγαίνω στο Rough Trade. Υποστηρίξτε λοιπόν το δισκοπωλείο της περιοχής σας».

«Πολλά από αυτά τα καταστήματα είναι κλειστά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά μπορείτε να στηρίξετε το δισκοπωλείο της περιοχής ρεκόρ σας αγοράζοντας online. Μπείτε στο διαδίκτυο, δείτε τι έχουν και αγοράστε κάτι. Χρειαζόμαστε αυτά τα καταστήματα πώλησης δίσκων να παραμείνουν ανοιχτά, είναι ένα ζωτικό μέρος της κοινότητας. Είναι ζωτικό μέρος της ζωής μου» ανέφερε ο Έλτον Τζον.

«Η μουσική είναι τόσο υπέροχη για όλους. Και όταν αυτή η φρικτή ασθένεια περάσει και ανοίξουν ξανά, πηγαίνετε εκεί, μιλήστε στο προσωπικό και διασκεδάστε. Περάστε ανάμεσα από τα ράφια, βρείτε κάτι που αγαπάτε και αυτά τα μέρη ανοιχτά, είναι η ψυχή της μουσικής και τα λατρεύω και οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί είναι οι ήρωές μου » σημείωσε.

Μουσικοί, καλλιτέχνες, ηθοποιοί και θαυμαστές της μουσικής σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο της εκστρατείας #LoveRecordStores, καλούνται με σύντομα βίντεο που δημιουργούν μόνοι τους να εξηγήσουν πόσο σημαντικά είναι τα ανεξάρτητα δισκοπωλεία, να αναφέρουν ποιο είναι το αγαπημένο τους κατάστημα, ποιους καλλιτέχνες και δίσκους ανακάλυψαν σε αυτά τα καταστήματα.

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 1135.

Προσοχή: Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού. Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

Με πληροφορίες από το NME

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ ΗΠΑ: Σταρ της μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους με συναυλίες από το σπίτι για καλό σκοπό Σε δημοπρασία χειρόγραφα με στίχους τραγουδιών του Ελτον Τζον Οι «The Knack» παραφράζουν την επιτυχία τους «My Sharona» και στέλνουν στον «αγύριστο» τον κορονοϊό
Keywords
Τυχαία Θέματα