Ο Δώνης ξεπέρασε τον Σίλβα στην παγκόσμια κατάταξη

Ο Γιώργος Δώνης πέρασε πάνω από τον Μάρκο Σίλβα στην παγκόσμια κατάταξη προπονητών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "coachworldranking.com".

Στην αναθεωρημένη βαθμολογία της ιστοσελίδας "coachworldranking.com" για τη 2η εβδομάδα του 2016, ο προπονητής της Αλ Χιλάλ, Γιώργος Δώνης αναρριχήθηκε στην 35η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, την υψηλότερη που έχει βρεθεί ποτέ και ξεπέρασε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έπεσε στην
39η.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Έλληνας προπονητής βρίσκεται πιο ψηλά και από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος καταλαμβάνει την 42η θέση, με την υποσημείωση βέβαια ότι ο πρώην προπονητής της Τσέλσι βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες δίχως ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βαθμολογία και κατ' επέκταση η κατάταξη προκύπτει μεταξύ άλλων βάσει των αποτελεσμάτων, της δυναμικότητας του πρωταθλήματος και της δυναμικότητας των αντιπάλων.

Στην πρώτη 3άδα της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκονται τρεις Ισπανοί. Ο Λουίς Ενρίκε, ο Ουνάι Έμερι και Πεπ Γκουρδιόλα.

Πηγή: Contragr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα