Ο δήμαρχος Δράμας εξήγησε τους λόγους κατεδάφισης του σκοπευτηρίου όπου έκανε προπονήσεις η Κορακάκη

Πρόθεση του δήμου Δράμας είναι η τοποθέτηση ενός «κοντέινερ προπονητικού στυλ», που θα επιτρέπει στην 20χρονη χρυσή ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη και σε άλλους αθλητές να προπονούνται υπό καλύτερες συνθήκες, είπε στον ΣΚΑΙ ο δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος, εξηγώντας τους λόγους της κατεδάφισης του πρόχειρου σκοπευτηρίου από συνεργεία του δήμου.

Η κατεδάφιση καταγγέλθηκε από συγγενείς της ολυμπιονίκη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ,
όμως ο κ. Μαμσάκος υποστήριξε ότι ο δήμος είχε συνεννοηθεί με τον πατέρα και προπονητή της Κορακάκη πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στη Βραζιλία.

Αναφερόμενος στο νταμάρι όπου είχε κατασκευαστεί το κατεδαφισθέν σκοπευτήριο, ο δήμαρχος σημείωσε πως η τοπική αυτοδιοίκηση όφειλε να καθαρίσει αυτή την «ανεπίτρεπτη κατάσταση».

Επίσης ο κ. Μαμσάκος επιτέθηκε στην κεντρική κυβέρνηση για την απουσία της στη υλική στήριξη των αθλητών, προσθέτοντας πως η τοπική αυτοδιοίκηση με τα περιορισμένα μέσα που διαθέτει, προσπαθεί να καλύψει το κενό.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα