Ο Sean Combs είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος celebrity στην λίστα του Forbes για το 2017

Συνήθως η δόξα συνοδεύεται από χρήματα, αλλά αυτό δεν είναι πάντοτε αλήθεια. Κάποιος που φιγουράρει συνέχεια σε περιοδικά ή κάνει τη μία εμφάνιση μετά την άλλη δεν σημαίνει ότι είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος, ούτε και ο πιο διάσημος.

Τρανταχτό παράδειγμα ο Sean Combs (γνωστός και ως P. Diddy), ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστα του Forbes με τους 100 πιο ακριβοπληρωμένους celebrities με εισόδημα 130
εκατομμύρια δολάρια. Αν και διατηρεί ένα χαμηλών τόνων προφίλ, ο Combs, έχει την δική του σειρά με ρούχα, που ονομάζεται Sean John, από την οποία εκτιμάται ότι έβγαλε 70 εκατομμύρια δολάρια, καθώς και είναι συνέταιρος στην βότκα Diageo Ciroc.

Κάπως έτσι, ο μουσικός κατάφερε να ξεπεράσει σε εισόδημα το 2017, την Beyoncé Knowles, η οποία βρίσκεται δεύτερη στην λίστα με 105 εκατομμύρια δολάρια και την J. K. Rowling που βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεότερη στην λίστα είναι η Kylie Jenner, η μικρή ετεροθαλής αδερφή της Kim Kardashian, η οποία βρίσκεται στην 59η θέση με εισόδημα 41 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε ποιοι διάσημοι βρίσκονται στις 10 πρώτες θέσεις:

1. Sean Combs
2. Beyoncé Knowle
3. J. K. Rowling
4. Drake
5. Christiano Ronaldo
6. The Weeknd
7. Howard Stern
8. Coldplay
9. James Patterson
10. LeBron James

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sean Combs, Forbes,2017