Ο Johnny Depp προσπαθεί να σώσει την καριέρα του με τη βοήθεια του Tupac και του Notorious BIG

Τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά για τον Johnny Depp τα τελευταία χρόνια, αλλά μάλλον δεν περιμένατε εμάς για να το μάθετε αυτό. Σαν να μην έφτανε ο κατήφορος που έχει πάρει η καριέρα του εξαιτίας των αδιάφορων ερμηνειών του στις αμφιβόλου ποιότητας ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί (ναι, συμπεριλαμβανόμενων και αυτών του Tim Burton) ήρθε και ο χωρισμός του με τη Vanessa Paradis, ο γάμος με την Amber Heard
και, φυσικά, ο εφιάλτης του διαζυγίου τους που ακολούθησε και οι κατηγορίες περί εθισμού στο αλκοόλ και ενδοοικογενειακής βίας, οι μηνύσεις και τα δικαστήρια για να δέσει το γλυκό.
Ακόμα και ο ρόλος του στο «Black Mass», ο οποίος αποτέλεσε αναμφίβολα μια φωτεινή εξαίρεση στο παραπάνω χάος με την ερμηνεία του να παίρνει διθυραμβικές κριτικές, δεν ήταν αρκετός για να τον βοηθήσει να κάνει restart στην καριέρα του.

Φαίνεται όμως πως ο Johnny Depp έχει τώρα μία ακόμα ευκαιρία για να κάνει το δυναμικό comeback που κυνηγά τόσα χρόνια, και αυτό χάρη σε δύο θρύλους του hip hop.

Εξηγούμαστε: Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Johnny Depp πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο «Labyrinth», μια ταινία για τη ζωή του Tupac και του Notorious BIG. Ή, πιο σωστά, για τους θανάτους τους. Ο Depp θα παίξει τον Russell Poole, έναν ντετέκτιβ από το Los Angeles που ερευνά την άλυτη υπόθεση των δολοφονιών των δύο θρυλικών ράπερ που καθόρισαν το hip hop της δυτικής και ανατολικής ακτής της Αμερικής κατά τη δεκαετία των '90s.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του HR, ο Poole θα συνειδητοποιήσει κατά την έρευνά του πως υπεύθυνοι για τις δολοφονίες των ράπερ ήταν αστυνομικοί από το ίδιο του το τμήμα. Η εν λόγω θεωρία χρησιμοποιήθηκε ως βάση από την μητέρα του Notorious BIG (του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Christopher Wallace), Voletta Wallace, για να οδηγήσει στα δικαστήρια την πολιτεία του Los Angeles. Έπειτα όμως από μια δικαστική διαμάχη που κράτησε περίπου πέντε χρόνια, η υπόθεση απορρίφθηκε το 2010.

Τη σκηνοθεσία του «Labyrinth» θα αναλάβει ο Brad Furman («Δικηγόρος Σκοτεινών Υποθέσεων», «Runner Runner») ενώ το σενάριο θα βασιστεί στο βιβλίο «Labyrinth: A Detective Investigates the Murders of Tupac Shakur and Notorious BIG, the Implication of Death Row Records’ Suge Knight, and the Origins of the Los Angeles Police Scandal» του Randall Sullivan.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα