ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα προπονείται με τον θρυλικό Χακίμ Ολάζουον

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στο podcast “48 Minutes”, αποκάλυψε τα σχέδιά του να κάνει προπονήσεις με τον θρυλικό Χακίμ Ολάζουον πριν από την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο Ελληνας σούπερ σταρ των Μπακς μίλησε για τον θαυμασμό του για τον πρώην σέντερ των Χιούστον Ρόκετς και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του να μάθει από ένα από τα παιδικά του είδωλα. Αμφότεροι

μοιράζονται καταγωγή από τη Νιγηρία. 

The great Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) did his first-ever podcast tonight on 48 Minutes from @BleavSports w/his friend @RossGeiger@worldbfreer & myself. The show drops shortly so watch this space for a link. Here's part of his answer on comparisons to Hakeem Olajuwon pic.twitter.com/PIcRh8egeQ

Bruce B (@PureHoopsBruce) September 12, 2023

″Αυτή τη σεζόν για το training camp έχω ένα ταξίδι που θα πάω στο Χιούστον και θα προσπαθήσω να προπονηθώ με τον Χακίμ Ολάζουον ”, δήλωσε ο Αντετοκούνμπο . ”Λατρεύω το παιχνίδι του και αν μπορέσω να πάρω κάποια στοιχεία από το παιχνίδι του ή να μάθω κάτι από τις λίγες μέρες που θα περάσω μαζί του, θα είναι ευλογία για μένα”.

«Δεν ξέρω αν ο Χακίμ Ολάζοουν γεννήθηκε στη Νιγηρία (σ.σ γεννήθηκε όντως στο Λάγος), αλλά εκπροσωπούσε την ομάδα των ΗΠΑ. Ετσι είμαι κι εγώ, παίζω με την εθνική ομάδα της Ελλάδας, όμως στο τέλος της ημέρας όλοι γνωρίζουν ότι είμαι Νιγηριανός», αποκάλυψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τόνισε στο podcast 48 Minutes.

Ο Αντετοκούνμπο εξήγησε ότι «μεγάλωσα σε ένα νιγηριανό σπίτι, όμως λειτουργώ ως Έλληνας, ως Ευρωπαίος, επειδή πήγα σχολείο στην Ελλάδα, επειδή οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Έλληνες και Ευρωπαίοι. Είναι λίγο απ’ όλα».

Giannis Antetokounmpo has announced he’s traveling to Houston to train with Hakeem Olajuwon

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Χακίμ Ολάζουον,nva, giannis antetokounbo, chakim olazouon