Το Hollywood έχει ήδη βρει την επόμενη Jennifer Lawrence και είναι πανέμορφη. Και σύντομα θα την βλέπετε παντού

Υπάρχουν και εκείνα τα κορίτσια, που με το που τα βλέπεις για πρώτη φορά στην κινηματογραφική οθόνη, ξέρεις πως θα τους δεις ξανά πολλές, πολλές φορές στο μέλλον.

Αυτό συμβαίνει και με την Haley Bennett που συμπρωταγωνιστεί με την Emily Blunt στη νέα ταινία «Girl on the Train» και ήδη πολλοί τη χαρακτηρίζουν ως τη «νέα Jennifer Lawrence» εξαιτίας της ομοιότητας που φαίνεται
να έχουν έχουν. Στα μάτια βέβαια πολλών εξ υμών, και κυρίως χαζεύοντας φωτογραφίες της στο Instagram μας θυμίζει συχνά- ίσως και ηθελημένα- περισσότερο σταρ των 50's ή 60's, με μια ιδιαίτερη φινέτσα αλλά και σεξαπίλ ακόμη και τις στιγμές που δείχνει πιο ατημέλητη.

gq oct

A photo posted by Haley Bennett (@halolorraine) on Sep 26, 2016 at 7:11pm PDT



I loved playing dress up with you @yemchuk

A photo posted by Haley Bennett (@halolorraine) on Oct 14, 2016 at 4:52pm PDT



Το επόμενο διάστημα βέβαια θα έχουμε σίγουρα μια καλύτερη εικόνα για τη νεαρή ηθοποιό καθώς θα την δούμε να παίζει όχι σε μία, ή δύο ταινίες αλλά σε πέντε!

Τι ξέρουμε όμως μέχρι στιγμής για την Bennett;

Είναι 28 ετών, μεγαλωμένη στο Οχάιο. Όπως η ίδια έχει δηλώσει ήταν αγοροκόριτσο και της άρεσε να ασχολείται με τα όπλα αλλά παράλληλα ως έφηβη έγραφε ποιήματα και τραγούδια. Μετακόμισε στην Καλιφόρνια μόλις τελείωσε το Λύκειο για να κάνει καριέρα στη βιομηχανία του θεάματος.

Ίσως να την έχετε δει να παίζε σε ταινίες όπως «Music and Lyrics» (2007) στην οποία την pop star- ναι η Bennett έχει πολύ καλή φωνή- για την οποία ο Hugh Grant γράφει τραγούδια.

Το 2016 όμως φαίνεται πως θα είναι η χρονιά της στο showbiz. Όπως γράφει το Τhe Cut πολλοί είναι που ποντάρουν πως η Bennett θα είναι το επόμενο μεγάλο αστέρι του Hollywood και αναμένεται να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο τους επόμενους μήνες καθώς θα την δούμε σε πέντε ταινίες: The Magnificent Seven (western του Αntoine Fuqua), Rules Don’t Apply (του Warren Beatty), Thank You for Your Service (πολεμικό δράμα) και Weightless (με τους Michael Fassbender, Christian Bale και Natalie Portman).

@vsmag

A photo posted by Haley Bennett (@halolorraine) on Sep 29, 2016 at 7:20am PDT



Wish I could bottle it up

A photo posted by Haley Bennett (@halolorraine) on Sep 24, 2016 at 1:10pm PDT



Don want to wake up from this dream @thegirlonthetrainmovie #thegirlonthetrain @maisonvalentino @marygreenwell

A photo posted by Haley Bennett (@halolorraine) on Sep 20, 2016 at 5:24pm PDT



Chivalry is not dead

A photo posted by Haley Bennett (@halolorraine) on Sep 18, 2016 at 7:33pm PDT



I love collaborating with true artists. Thank you for sprinkling your magic dust on me last night for the #Mag7 #Tiff premiere opening night @highheelprncess @karayoshimotobua @renatocampora @dior @aidenmatthewcohen

A photo posted by Haley Bennett (@halolorraine) on Sep 9, 2016 at 7:16am PDT



A photograph shared and captured by Sam Emerson at the costume test for The Magnificent Seven #SharenDavis In theaters now!

A photo posted by Haley Bennett (@halolorraine) on Sep 27, 2016 at 4:22pm PDT


-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα