Ντάισελμπλουμ: Δεν θα συναφθεί κάποια μεγάλη συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας στο Eurogroup

Δεν θα συναφθεί στο eurogroup, κάποια μεγάλη συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας, δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Πρόερδρος του Eurogroup, σχετικά με το αποτέλεσμα του ιταλικού δημοψηφίσματος.

«Είναι
το αποτέλεσμα μιας δημοκρατικής διαδικασίας για την αναθεώρηση του συντάγματος. Στην πραγματικότητα δεν αλλάζει η κατάσταση, όσον αφορά την οικονομία», δήλωσε ο Γ. Ντάισελμπλουμ, προσθέτοντας ότι τα προβλήματα των τραπεζών υπάρχουν και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. Ο ίδιος τόνισε ότι πρέπει να αναμένουμε το αποτέλεσμα της πολιτικής διαδικασίας τις επόμενες εβδομάδες στην Ιταλία και κατέληξε λέγοντας ότι η Ιταλία είναι μια από τις πιο ισχυρές οικονομίες στην ευρωζώνη και πως, ό,τι κι αν γίνει, θα προκύψει μια νέα κυβέρνηση η οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσει την οικονομική κατάσταση στη χώρα.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα